sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Troilus sunnuntai aksa ja Appilla äksöniä kans!

 Aamupäivällä ensin pennun kanssa Lindan&Marleyn mukana metsälenkille. Vähän oli itsenäistymistä havaittavissa luoksareissa ja muutenkin meno oli vähän "mun korvat tais just kadota" mut oma moka, kun en nameja ottanut mukaan lenkille... Onneks pallo oli sentää, mut Linda omi senkin... Linda räpsi pennusta kivoja kuvia mm. rakenne kuva saatiin, vaikkei mistään onnistuneimmasta päästä, mutta mutta... Kotona sai pentu vähän aikaa nukkua, kun sitten kolmen maissa lähettiin leikkimään tutun pihakoiranartun kanssa. Vitsit, että oli sitten kivaaa. App kohtasi kaltaisensa hurjapää painijan ja kyllä jöötä piti 9kk Elviira. App oli isompi ku ElliViira... Siellä vietettiin helposti 2h, jonka jälkeen oli taas vähän aikaa nukkua ennen klo: 20 Troiluksen treenejä.

T'änään treeneissä kouluttaja oli kipeänä eikä meillä ollut tuuraajaakaan joten saatiin mennä ominpäin. Meitä oli mun ja Troiluksen lisäksi vain yksi toinen koirakko joten treeniaikaa oli riittämiin ja vähän enempikin. App oli lähtenyt mukaan, koska en uskaltanut sitä syystä ja toisesta jättää kaksin pikkuveljen kanssa kotiin (ties mitä keksivät...) Lähdin lämppäämään Troilusta ja jätin Appin Troiluksen omistajille. Kiltisti jäi pentu ja nukahtikin sitten autossa heidän syliin. Ite tarvoin lumimyrskyssä 20min ja tein vielä muutaman eteen lähetyksen pihassa, takki selkään koiralle ja itse halliin Appin kanssa pohtimaan, mitä sitä tehtäis.

App rallasi mukana, kun siirtelin muutaman esteen ja vaihdoin pari sanaa toisen ohjaajan kanssa. Veti taas pari kertaa yksinään putkesta läpi, koska true aksakoira... Sitten toinen koirakko treenasi ensin, jotta mulla oli hyvin aikaa hakea Troilus autosta ja napata siltä takki. Tehtiin ekalla kerralla vähän putken hakua pienen radan kanssa, joka sujui erittäin kivasti. Sitten pelkästään putken hakua eri kulmista ja hyvin sujui kuhan vaan muistin pitää sen käden matalalla (Heidi, voit olla ylpeä mun käsi oli 70% kerroista matalalla ja joka kerta tajusin ite et se oli liian korkeella jos meni mönkään lähetys)!

Sitten tauolle. Mun pentu oli huutanut pihalla hihnassa sitä, että mamma otti ja jätti hänet. Hallissa Troilus oli hipi hiljaa häkissä, hieno <3 ja Appin kanssa treenattiin kans häkkiä. Hyvin sujui, tai eipä ainakaan ongelmia ollut. Hienosti meni, malttoi odottaa lupaa tulla ulos ja luvalla tuli häntä heiluen pihalle. Sitten ku ovi meni kiinni ni hiljaa odotti aina namia kaltereiden välistä. Mutta sittenku minä ja Troilus lähettiin ja annoin omistajille ohjeeksi jatkaa namin syöttelyä kuhan on hiljaa ni ei namit enää kelvannu ja jumalaton huuto. Troiluksen kanssa otettiin keppejä ja oli niiin mageita kyllä!! Vaikemmaasta kulmasta (kepin kierto) oli vähän haastetta, kun oma askellus meni päin pjersettä, mutta saatiin onnistuneita hyvällä palkkauksella. Sitten vähän vielä rataa, jossa takaa kiertoja. Ei moitittavaa, olin mielestäni hyvin ajotusteni kanssakin.

Sitten taas pennen kanssa häkkiharjottelua. Ei mitään ongelmaa ku mä olen siinä... Hassu... Sitten ku taas lähettiin Troin kanssa ni huuuuutaaaa. Tehtiin Troin kanssa A:n kontaktia, mutta koska suju niin kertakaikkiaan kivasti ni jätin muutamaan toistoon ja palasin tekee radalle. Tein vähän muuveja siellä ja sitten heti pois. Penne sai mennä autoon ja Troiluksen kanssa vielä viimenen lyhyt pätkä, jossa lähinnä palkkailin lähdössä odottamisesta ja tein yhden kädettömän ja yhden äänettömän ohjauksen. Ei mitään vikaa sitten missään. Penne oli huutanut kuulemma autossa vähän, täytyy siis siihen kiinnittää huomiota. Loppulämppäsin molemmat hundat samaan aikaan ja sitten kotio, jossa toinen tirahti heti.

Haliiii <3






Rakenne 10vkoa!

1 kommentti:

  1. Ihana App! <3

    Heitän sua haasteella! :)
    http://cardiwes.blogspot.fi/2015/01/josko-nyt-taman-kerran.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)