maanantai 19. tammikuuta 2015

Busted!

Oli pakko kirjottaa vielä tämä haaste, kun sen paimenlauman blogista bongasin! Ohjeet haasteen tekemiseen löydätte sieltä... Tässä nyt kk aikana huomatut Appin ärsyttävimmät/ällötävimmät tavat:

1. Tullakko vaiko eikökö tulla??
Se tunne, kun piän kakara jää joskus klo: 4 aikaan junnaamaan käytävään, että tulisko hän sisälle ku kutsutaan vai jäisköhän kuitenki rallaamaan käytävälle? Voin kertoa, että monet itkut on meinannut päästä, kun ton perässä on pitkin käytävää hiippaillu... Jos vaan käyttäis sitä hihnaa ja pantaa? Tätä samaa tapahtuu myös portilla, kun se luulee että hänet jätetään. Jää vaan portin eteen seisomaan eikä sitä saa millään namilla tulemaan. Vasta kun itse menee sängylle hakkaamaan päätä tyynyyn se sieltä hiippailee jossain välissä!


2.Ei pysty syömään yksin...
App on todella ahne, mutta jostain syystä se ei pysty syömään yksin... Treeninameina oman ruoan eteen tehdään ihan mitä vaan, mutta jos ruoan pistää kuppiin ja lähtee, vaikka vessaan ni ei tasan tarkkaa syö vaan istuu vessan oven edessä oottamassa. Jos itse seisoo kupin vieressä ni sit hotkitaan kyllä nappulat kitaan... JEP...

3.Tulla mukaan mihkä vaan mamma...
...tästä päästäänkin siihen, että jos menen yksin vessaan niin tuo hajottaa oven hirveen tarzan huudon saattelemana jos ei pääse mukaan. Jos se on ottaa mukaan ei tule mistään mitään. App leikkii vessaharjalla ja repii vessapaperirullaa, sekä vie kaikki mahdolliset kauneudenhoito tarvikkeet. Varsinkin aamuisin tosi mukavaa. Suihkun kanssa sama. Helppo peseytyä, kun yks tunkee sinne mukaan.


4.Määä vaan hauuukottelen...
Kun Appin pureminen saatiin kitkettyä toinen keksi erittäin fiksun tavan toteuttaa itseään. Nimittäin aina kun se haukottelee jotenkin kummallisesti mun käsi päätyy sen suuhun, kun kita umpeutuu... Siiis iiiihan vahingossa.

5. Uskoisin, että kaikki muksut on = ADA!!
App on addiktoitunut pikkulapsiin, koska mulla on kotona 3.v pikkusisko Ada, joka on Appista ihan suuuuperr <3 Tosin tähän mennessä ei ole ollut muille ihmisille onglemaista, onhan se iiihana pieni pentu ja kaikkee, mutta mua itseäni häiritsee, että lenkillä jos tulee pikkulapsi niin tältä katoo päästä nuo korvanjäljitelmätki ja koko koira vaan hytkyy kohti "Adaa"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)