lauantai 31. tammikuuta 2015

Paljasvarpainen prinesessa ja paimenprinssi (videot)

Tässä eilen ja tänään kuvattuja pätkiä meidän treeneistä kera huomioiden;

Hetsaus hyvä, koira innostui ja kiinnostui. Lähti innokkaasti käskyllä. Otti ja nosti hyvin. Tiputti joten olisi pitänyt napata ja ottaa uudestaan, jatkossa ei tälläisiä puoleen väliin tuonteja.


Ei moitittavaa. Sujuu loistavasti ja nämä siis oppeja meidän pentujumpasta (syvät lihakset, selkä)


Joku todennäköisesti löytää tästä paljonkin vikaa, mutta itse olen oikein tyytyväinen. Toinen kerta kun tehdään koko hommaa. Tosin jatkossa täytyy antaa sen itse tarjota enempi ehdottomasti.


MIKSI noin isot avut sivulle tuloon ja maahan menoon?? Ei se tarvitse. Usko jo. Muutoin tyytyväinen, mutta kun kutsut sivulle ei kättä taskuun.


Vähän närppimiseks ja hösläykseks meni. Mutta lopussa tosi onnistunut. Taidetaan jatkaa naksuttelulla tätä ja noudon kanssa vaan hetsata. Mut hyvä, että kokeilin :)


Hyvät, riittävän pienet avut sivuille tuloihin, mutta ei saa antaa korjata sivulle tuloa. Kokonaan uusiks ettei rupea häsläilemään. Seuruu hyvää ja tiivistä. Koiraan päin käännöksen sössin ite täydellisesti. Siihen siis reeniä, koirasta pois päin kännös tosi hyvällä mallilla.


Ihan ilmiömäinen! Eka kerta omalla tyynyllä pentujumpan jälkeen. Superrr, takapään käyttö tolla vaan on!


Ilmaisua lähettiin tänään ekaa kertaa tekemään. Alotettiin tutulla hajulla eli siis ihan sen omilla nameilla. Tosi kivasti tajusi heti idean ja ilmaisunkin tarjosi lähes heti. Nyt täytyy vaan keksi, mitä ton kanssa lähtisi etsimään? Rahaa? Voisi muutenkin tutustua vähän paremmin nose workkiin. Meidän maustehyllystä löytyy kaikki tarvittava ykkösluokan hajuihin ja ohjeitakin löytyy sivustoilta, täytyypä tsekata myös lähialueiden kurssitarjontaa, mutta tästä on hyvä aloittaa nyt alkuun!

Ite kävin eilen ekaa kertaa tänä vuonna luisteluhiihtämässä, tosi kivasti meni vaikka tekniikka onki ihan hakusessa. Rupean varmaan Kentsun kanssa käymään Peltolammilla Tavesin valjakkohiihtotreeneissä ja viikon päästä sunnuntaina on myös tekniikkatreenit Ylöjärvellä! Jos ei tänä vuonna niin sit ens vuonna viimeistään kisaamaan. Ens vuonna Appin kanssa? Juoksu alotellaan Appin kanssa varmaan loppu syksystä, riippuen luustokuvista sun muusta, mutta nyt oon taas ihan liekeissä valjakkohommista :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)