maanantai 19. tammikuuta 2015

Treenailuja (video) ja vkl helsinki trip+ rokotus!

Ensiksi; kuvailen varmaan huomenna asiaa luustokuvista (miksi kuvauttaa koira, miksi ei, miten itse olen ajatellut jne.), joten jos kiinnostaapi niin pysy kuulolla! Ja nyt oikeesti jos on joku aihe, mistä haluat vlogia ilmestyvän; pistä kommenttia!!

Viime tiistaina treenisepustus kopioitu suoraan edellisestä postauksesta; Tänään App oli taas mukana nuortenvalkussa. Koutsi Minna Räsänen teki meille oharit joten treenailtiin taas omin voimin. Kentsu oli oikeastaan aika kiva radalla.  Tehtiin suhteellisen vaikeata rataa, joka sujui hyvin. Vain putki-A erottelun kanssa oli vähän ongelmaa, joka saatiin sitten lopussa sujumaan. Keppikulmakin oli tosi vaikea, mutta selkeästi viime kerran verkoista oli hyötyä ja hyvin teki. Kontakteissa A:lla ok. Muilla vielä harjoitusta, mutta parempaan päin. Kokonaisuudessan irtos ja toimi oikein kivasti. Odotan innolla tammikuun kisoja! App oli todella nätisti verrattuna edellisiin kertoihin. Se alkaa selkeästi oppimaan, että häkissä ollaan hiljaa... Iitun sylissä ollaan hiljaa.. ja silleen. Vähän Tokoilinkin sen kanssa, hyvin sujui. Otti myös vieraan kapulan hallilla suuhunsa!!

Ja tässä video; Kiitos Senni kuvaamisesta <3


Ja tosiaan niin kuin viime postauksessa puhuinkin... lähdettiin perjanaina Appin kanssa Helsinkiin! Juna-asemalla klo:16 oli tosiaan väkeä toooosi paljon. Pikku paimen laps on onneksi niin helppo ja reipas, että nooo probleemo. Siellä me odoteltiin, että juna tulee ja sisälle junaan tuo kävelikin ihan itse. Heti omalle paikalla otti nukkumis tunnelmat käskyllä "käy". Juna pahanen oli heti myöhässä ja Riihimäellä meidän matka tyssäs kokonaan, koska joku valopää meni painaan hätäjarrua... Jatkettiin lähes tunnin odottelun jälkeen sitten lähijunalla. 1,5h matkasta tuli 2,5h matka ilman pissatuksia, kun kannoin sen toiseen junaan, jossa jatko uniaan. Hienosti kesti ja käyttäyty laps! Tädilläni oli tosiaan kissa, jota tää ei tajunnu... luuli koiranpennuksi ja paini menemään sen kanssa. Onnenks kissakin oli ihan mukana ja välillä bitch läppäs ilman kynsiä, mut muuten paini tuon kanssa.








Sunnuntaina tultiin junalla takaisin ja siitä heti kotiin päästyäni veinkin sen Sallalle hoitoon, koska itse lähdin koeratsastamaan yhtä issikkaa ja katsomaan toista. Illalla oli vielä Troiluksen treenit, jotka meni tooosi kivasti. Vaikka olinkin välillä ihan armottoman myöhässä Troiluksen peruskäytös oli tosi hyvää, mikä helpotti sitten taas montaa asiaa. Koutsi tokas "Eiks oo hienoo, kun sul on koira joka tottelee tasan tarkkaan sun ohjausta..." Ku ite ohjasin päin persiettä sitä... Tehtiin löysää valssia ja 90* kulmaan putkeen kääntymistä, pätevä pätevä! Sitten yritettiin takaaleikkauksia, mutta ei ne oikeen auennu.. Päädytiin persjättöihin, jotka meni vaihtelevasti.Sain kehuja siitä, että oon vihdoinkin oppinut kävelemään suoraan, ei mitään ylimääräisiä askelia!! Sain silti olla kokonaisuuteen tosi tyytyväinen. <3

Tänään käytiin Appin kanssa sitten ekoilla rokotuksilla... Ei menny kaikkien taiteensääntöjen mukaan reissu. Appin kaikki paprut unohtu Sennille, jäin väärällä pysäkillä JA puhelin temppuili ni myöhästymisen ilmoittaminenkin meni vähän päin mäntyä... Kaiken kukkuraks paikan päällä selvis, että oonki ihan 45min ajoissa, kun se aika olikin tuntia myöhempää. Ei jes mahtavaa. Itse rokotus ja perustarkastus sujui oikein hyvin. Ellällä itellään oli bortsu ni kyseli kaikenmoista ja tsekkasi sitten korvat, silmät, suun&hampaat, lonkat ja jalkojen asennot. Moitteeton pieni paimen. Erityisesti kehuja tuli kahdesta viimeiseksi mainitusta. Kirjoitti näin: "App terveystarkastettiin ja ulkoisen tutkimuksen perusteella se on terve ja reipas pentu." Käytökseltään App vaan tsekkasi ihmiset ja mutusti kourallisen ruokaa samalla, kun ellä pisti rokotuksen. Eihän tuo mitään huomannu. 63e maksoi meidän nelosrokotus eläinystäväsi- lääkärissä. Palvelu oli mainiota! Huomenna sinne siis pentupainiin, odotan sitä niiiin innolla. Tokossa ollaan edistytty huimasti seuruussa, mutta kapulan kanssa ei vielä juuri ole tulosta. Satunnaisesti menee paremmin ja sit välillä taas huonommin. Yritän videoida teille lähipäivinä!

4 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Miksi kävit koeratsastamassa issikkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :) Oon ratsastanut 6-vuotta, joista 5-vuotta issikoilla. Nyt kun tossa 10min bussimatkan/ 5min automatkan/ 15min pyörämatkan/ 25min kävelymatkan päähän mun ystävä otti kaks issikkaa niin pitihän käydä testamassa. Toinen on vasta varsa, joten sitä tietysti vaan moikattiin. :)

      Poista
  2. Toi video oli kyllä Isan kuvaama, mutta mun kameralla :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)