lauantai 4. toukokuuta 2013

Tampereen KV lauantai

Jep,jep... Aikas mielenkiintoinen kokemus oli tämäkin :D Ihmiset repeilivät (minä tottakai muiden mukana) mutta ennen kaikkea häpesin asuani...Olin Julian ja äitin kanssa shoppailemassa :-/ Ei menny ihan niinku piti ja ihmiset, jotka mut näki huomasinkin että tulin paikalle jakussa,minihameessa ja ballerinoissa xP No tehty mikä tehty hävettääpi edelleen...


Mä heräsinkin jo 6.00 eikä uni sen jälkeen enään tullut...Aika kurjaa, kun Roosa kuorsaa viereisellä sängyllä niinpä... hihihii järjestin Roosalle ihanan herätysen :3 Se tarkoittaa, että kello 6.55 Roosan korvan vierässä alkoi täysillä soimaan "Go,go good morning, da da da daa daa da da daa good morning jne... :D Ai, että tyttö heräsi muuten nopeasti, ilkeä iso sisko >:D Mutta kappas vaan pystyssä oltiinkin vasta peräti kello 7.30 =) Eipä muuta, vaatetus ja syöminen+kaikki kamat mukaan jaa oliko muuta? Ai niin...hemmetin ruma tukkani :( Juu, mamma auttoi vähän askartelussa ja pian siinä olikin nätti nuttura =D Minna tuli 8.30 ja mulla ja Roosalla oli kaunis "eräjorma rinkka" mukana, jota Roosa ""ystävällisenä"" kantoikin :) (tottakai pienen piristävän marinan saattelemana) Paikan päälle saavuttiin joskus 8.45? No tää mun pikku kultaseni ei koirista välittäny ollenkaan käveli, kun koirakansalainen kuono koreasti pystyssä. Ollaan vihdoin onnistuttu turruttaan se koiriin :3 Sitten ilmot ja Minna osti vielä jonkun kisaluettelon 8e, kiristystä... Yllättävää ettei Wilma muista välittäny, kun käveltiin ympäriinsä :0 Minä olin vaan pikkasen monttu auki :D Varmasti kaunis näky..

No leiriydyttiin aika lähelle junnu kehää ja kävin reenaamassa Wilmaa kehässä, voi että se meni sillon nätisti, ihan kun ois ikänsä niin tehny! Mun omaan kehään oli vielä ihan kivasti aikaa, että lähdin Wilman kanssa kahestaan kierteleen messu aluetta. Wilma ei edelleenkään välittäny muista koirista ja mietin, että "ei hitsi, vaikuttaako se rauhottava aine mitä sille pistettiin polvien kuvausten ajaksi vieläkin??" Mutta kuulemma ei... Löysin kaikkea kivaa, häkinkin ja vein Wilman lepään ja jatkoin kierrosta ite vielä en mitään ollut ostanut :3

PM-kehä alkoi hyvin aikataulussa ja me oltiin juoksujärjestyksessä aika keskellä, joka on muuten pahin mahdollinen paikka Wilman kanssa :-/ No juu... Kyllähän se nätisti meni! Ekaksi otettiin ravia ja seisotusta ryhmässä sitten kaikki arvioitiin yksitellen ja lopuksi tiputeltiin, myös meidät siis heitettiin ulos kehästä ;) En mä kyllä mielestäni tehnyt ainakaan mitään huomattavan isoa virhettä, paitsi, että kun pyysi purennan näyttämään niin mulla oli kaikki namit kädessä ja nakkasin ne Wilman suuhun sitten näytin purennan ja tää yks mässytti samalla :D (Mun jakussa oli feikki taskut) Odottelessa Wilma hyppimällä likasi mun vaatteet ja näykkäs vahingossa sormesta niin, että piti laittaa laastaria, mutta mitä pienistä! ;) Muiden junnujen kanssa oli kiva jutella :)


Sitten vuorossa oli perus junnu kehä, jossa oltiin juoksujärkestyksessä onnekkaasti jo toisena! Taas katottiin eka ryhmässä sitten erikseen ja tällä kertaa purennan näyttäminen onnistui ja muutenkin sujui tosi hyvin, ehkä hiukka paremmin kuin PM-kehässä, no ei arvioinnista päätellen, mutta purennan näytössä petrasin :) Sitten meidät viskattiinkin taas ulos kehästä...Tämän jälkeen Wilma meni lepäämään ja itse kattelin muita ja höpötin jotain siinä Juliankin kanssa =)

Kun omat kehät oli ohi lähdettiin kierteleen kojuja kaikki ja haettiin ruokaa. Kaikkea tarttui mukaan mm.HAU HAU:n myynneistä leluja ja nameja. Sekä se metallihäkki (VAIN 35e!!) Nyt on leirille semmonen mukana ;) Ostetiin kaikkea kivaa ja käytiin kuvaamassa itseämme ja tilattiin 2xjulistetta ja yksi upea taulu! Pitäisi tulla viim. 2 viikon päästä joten niitä odotellassa sitten/ne on siis musta,Roosasta ja Wilma++Wilmasta yksin  =) Oli muuten kiva, että ihmiset olivat kiinnostuneita musta ja Wilmasta, sillä moni tuli kyselemään rodusta ja meistä :)

Katteltiinhan me myös mondioring näytös ja Rally-Toko esittely, syötiin pehmistä ja metrilakujakin! Huippu kivaa oli ja innolla odotellen huomista :3 Joitain rotukehiäkin tuli katteltua :)

PM-kehä arvostelu:
Tuomari:Saana Simola

Liikkeet ryhmässä: erinomainen
Yksittäisliikkeet: erinomainen
Seisottaminen: erittäin hyvä
Hampaiden/purennan näyttäminen: hyvä
Yhteistyö koiran kanssa: erinomainen
Rodun tuntemus: erinomainen
Yleisvaikutelma: erinomainen/erittäin hyvä

Harjoittele vielä purennan näyttämistä

JH nuoret arvostelu:
tuomari:Saana Simola

liikkeet ryhmässä: erinomainen
yksittäisliikkeet: erittäin hyvä
seisottaminen: erittäin hyvä
hampaiden/purennan näyttäminen: erittäin hyvä
yhteistyö koiran kanssa: erinomainen
rodun tuntemus: erinomainen
yleisvaikutelma: erinomaienn/erittäin hyvä 

Handleri hallitsee hyvin nuoren kokemattoman koiran


Ravi! :)

SMILE! Wilma:"Siis Jenna sä oooot niiiiin noooloo! :-/




7 kommenttia:

  1. Mullaon kuvii teist sunnuntailt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :D Voisitko lähetää mulle s-postiin?
      :)

      jenna.bergdahl@gmail.com ;)

      Poista
  2. Mä linkkaan sen mihin laitan ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiva :) Sulla meni tosi hyvin! Sijotuitko taikka miten yleisesti pärjäsit? :) En nähny kaikkea :(

      Poista
  3. Ilman sijaa jäätiin, eilen kaikki erinomaista, ja tänään oli eriä ja ehta :) Mut kivasti meni!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä,hyvä! :) Mihinkäs näyttelyihin te matkaatte seuraavaksi? Me ollaan noita Hämeenlinnan pohdittu ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)