torstai 23. toukokuuta 2013

Pitikö tehdä jälkeä, häh?

Heh, tänään oli hassu päivä. Yritin koko koulu päivän Juliaa taivutella mun kansaa tekeen makkara jälkeä, sillä löysin sille älyttömön hyvän niityn! No lopulta Julia suostui lähtemään kattoon sitä. Pääsin koulusta 13 ja kävin kotona heittään repun ja hain reeniliivin. Sitten kahdella bussilla Wilmalle, jossa olin 14.15 ja lähettiin saman tien bussilla Julialle.

Eka bussi matka meni suht hyvin, toinen katastrofaalisesti, kun yks vaan pyöri eikä totellu yhtään, mutta lopulta... Sitten käveltiin Julialle, ja poju ottikin Wilman heti innokkaasti vastaan. Tultiin siihen tulokseen,että minä pidän Pojua ja Julian äiti Wilmaa (: kunnes julia tuli... Päätettiin kuitenkin olla eka sisällä ja katoo miten noi kaks neitii tulee toimiin (kirppu oli ihan innoissaa, mutta niin Wilmakin) päätettiin laittaa ne pihalle leikkiin, kun sovittiin et kirppu ei lähekkään mukaan kattoo niittyy..

Pihalla tytöt paini raa'asti eikä yhtään säästelty! Vaikka koko ja paino erokin on huima niin nuo oli aikas tasaväkisiä (Wilma tottunut painimaan isompienkin kanssa) ensin Wilma oli alakynnessä, kun kirpulla hirmusesti energiaa, mutta tilanne kääntyi nopeasti Kirpun väsähtäessä ja loppu tulos oli se että Wilm jahtasi Kirppua pitkin aidattua tarhaa. Huvittavan näköstä. 40min siinä meni ja ne "väsähti" hirmunen jano ainakin oli...

Sitten kun meidän piti mennä katsomaan sitä niittyä yhdessä alkoi (tottakai) satamaan.. Juu päätettiinkin linnoitautua kellariin missä sitten ensin reenasin Wilmaa ja sitten postettiin Julian kanssa karaoke pystyyn ;) Wilma sai pienen shokin, kun tuo pahuudestaan tuttu levy rämähti alas... Siihen loppu meijän reenit, mutta laulettiin sille paljon (josta taisi järkyttyä vielä enemmän,kun ollaan tälläsiä kultakurkkuja, minä varsinkin)

Minna tuli hakemaan Wilmaa ja mua. Juuri kun avasin oven Wilma päätti 'adios' ja häipyi ulos ovesta, mutta Minna sitten nappasi sen (: Minna tykkäs kellarista ja heitti mut sit kotiin. Ensiviikolla kattellaan jälkeä uudestaan ;)

Jei! Viikko (ja muutama päivä) leiriin! Wilmalla ei vielä ees juoksumerkkejä, hyvältä näyttää ;) Jatkuispa näin... Keskiviikkona on agitreenit ja heppaleiri onkin sitten hauvaleirin jälkeen!

Lauantaina vuorossa, länkkäriratsastusta ja kissanpennun hakua ;)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)