keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ensinmäinen agility treeni kerta ryhmässä :)

Juup, juup... oltiin tänään ekaa kertaa Wilman kanssa ryhmässä treenaamassa. Jäi ihan hyvä fiilis, mutta aloitetaan.. :)

Koulun jälkeen menin Minnalle joka oli tänään kipeänä =( Pikaista paranemista! Meillä oli niin hauskaa! Eka treenattiin Wilman kanssa partsilla ja sitten käytiin n.1h lenkillä Härmälän saaressa, pitkästä aikaa, kun ei sinne talvella viittinyt mennä rämpimään! Mikä helle oli muutenkin tänään :D Meillä oli super hyper kivaa ja Wilma pysyi hyvin vapaana, lähettyvillä ja jopa kuulolla ;) Kahlattiinkin pikkasen. Sitten sisään syömään. Ihanaa ruokaa ;) Mä tulen, Minna teille useamminkin syömään ;) Katteltiin kuvia ja naurettiin, ja syystä =D Voi, että Wilmuska oli niin yli söpö pentuna... Sitten lämmittely lenkille-> 3km hölkkää 15min ja sitten 10min ankan hakua! Ja eipä ollut Wilma ainut joka lämpesi, juotiin hirmusesti sen jälkeen. Sitten istuskeltiin, kun Minnan ja Ericin partsilta on niin kaunis näköala :3 Tuli vaan vähän hoppu,mutta ajoissa oltiin silti!

 Aloitettiin treenit pikkasella esittelyllä ja sitten harjoteltiin paikalla oloa joka on erittäin olennainen agilityä harrastettaessa samoin ottettiin luoksetuloa. Nämä katsottiin siis aina yksitellen ja muut harjotteli odottamista. Wilma kuulosti aluksi ihan viululta, mutta nopeasti rauhoittui ja otettiin Rally-Toko seuruuta mm.takaa kiertämistä ja ympyröitä,käännöksiä :) Hyvin meni.. Sitten oli vuorossa tarketti harjotuksia joita tehtiin myös yksitellen. Sillä aikaa, kun muut teki otettiin eka Rally-Tokon edessä tulemista, mutta sitten näin Tokon hyppy esteen ja päätin kokeilla! Eka mentiin ihan "amatööristi",mutta koska ollaan ennenkin menty ja Wilma idean tajuaa otettiin ihan kunnolla. Ensin "sivu",sitten kädellä näytin "hyppy" ja sitten "seiso" ja näytin kädellä paikan merkkiä asetuin viereen ja sanoin "istu"! Kappas tämä onnistuikin :D Otettiin vähän toistoa ja häivyttelin käsimerkkejäkin :)

Seuraavaksi vuorossa hypyn alkeita. Wilmahan tämän jo osaa niinpä näytimme tämän ja teimme muutamalla eri taktiikalla yhdessä,kutsuen ja tarketilla. Sillä aikaa, kun muut teki me otettin pöytää, jonka Wilma osaakin jo ihan loistavasti :) Sitten nää treenitkin loppukin jo :( Oli ihan huippu kivaa ja tullaan seuraavalla kerralla taas hännät heiluen :D Treeneistä ei kuvia, mutta lenkiltä on->

Hyi..aika kylmää :)

kuitsuitko??? :D

Ai, että näsijärviläistä lähdevettä...

onko se, se on, onko, on se! Koira :D

...mä tässä vaan chillaan...

mä putoan :O

tästä ei puhuta ;)

kaunis ilma, eikös? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)