keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Match show 22.5

Tänään oltiin siis SPL Tampereen järkkäämissä mätseissä. Tehdään tää taas tälleen storyn tyyppiseksi  ;) Minna siis vielä päätti varmistaa, että lähdetäänkö varmasti, kun ulkona satoi aivan kaameasti... Mut haettiin joskus 17.25 ja ajettiin siis tohon melki viereen, vesisateessa :D Saavuttiin paikalle ja oli siellä muutama muukin (josta järkytyimme, Julia!) ja jätettiin Wilma autoon ja mentiin ilmoomaan.

Siellähän se Julia istui ja hoitikon ilmot meidän puolestamme xD noo ei se mitään, mua vaan huvitti (: Katteltiin palkintoja ja haettiin Wilma autosta. Treenatiin vähän, kun oli nurmikkoa, vieläkin siis satoi ihan mukavasti. Wilmaa luultiin taas jacrusseliksi :-/ täytyy laittaa tohon liivin HÄN ON PIHAKOIRA lappu ;) Kehät alko hyvin aikataulussa ja kaikista mahtavinta....sade loppu juuri sillon!

Kehässä meillä oli parina kokenut cocceri, on ennenki siis törmätty :) Se meni hyvin ja niin meilläkin aluksi, Wilma ei kyllä oikein tykätä ravata epätasasella nurmella ja hyppi tupsujen yli-> tai söi ne... Piha lehmämme :D sitten siis kehässä ensin seisotettiin ja sitten tuomari tuli käymään siinä vieressä koskemassa. Wilma kavahti taakse päin,mutta tuomari oli niin ystävällinen että päätti palata takasin :) Sitten kerran ravia joka meni hyvin. Sitten cocceri tutkittiin pöydällä ja me odoteltiin. Sitten meidän vuoro eli kun nostin Wilman pöydälle se jännitty->jäi kammo siitä kun meinas viimeks pudota. Kyllä se vähän rentoutu kun niin hyvin tuomari rohkas. Sitten edes takas ja ympäri, loistavaa :D Sitten yhdessä seisottiin ja meille sininen, ihan ansaitusti...

Lopuksi jonkun venailun jälkeen tuli nauhakehät, jossa kävi ihan ihmeitä :D Wilma seiso hyvin ja yhtäkkiä naps sitä rapsutti ja se meni iha sekasin, tämä tapahtui aina seisottessa, olikohan jotai ötököitä ruohossa? Oltiin kuitenki toinen,koska tuomari tykkäs niin paljon ja tiesi heti, että hän on pihakoira ;) Tosi tyytyväinen ja sit haettiin palkinnot, jotka oli hyvät 4kpl hauhau pateita ja kanafilee iso pussi ja 1st choise huivi ja taskulamppu avaimenperä :) Julia oli kehäsihteerinä isoissa pennuissa. Sitten Wilmaa luultiin seropiksi, mutta sitten avattin rotua ja se nainen selvästi kiinnostu rodusta :) Me ollaan lähettejä! Kiitos hyvin järjestetystä mätsäristä, tullaan uudestaankin! ;)

(Valitettavasti ei kuvia saatavilla!)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ja milla sie oli issikka! Arvaa olinko vähän, ratsastaa??? Mut päätin pysyä koirissa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)