torstai 2. toukokuuta 2013

Mihin päädymmekään?

Huomenna on kauan odotettu mun ja Wilman eka näyttely...*klup... Kuinka paljon ihminen voikaan jännittää, vaikkei näyttelyt niin yleisesti kiinnostakkaan..? Noo...onneksi nyt on vain kaksi vaihtoehto joko nolaan itseni tai nolaan itse,Wilman,Minna jaa... Okei,okei mikä on pahinta mitä voisi sattua? (Wilma karkaa,en saa Wilmaa hallintaa,namit loppuu,kaadun Wilman päälle ravatessa ((ei ois eka kerta)) Ei kai tässä mitään voi sattua... Ja tajuttiin Minnan kanssa juuri, että näyttelyihin saa mennä juoksusen nartun kanssa, meni kuulkaa hyvät jännitykset hukkaan :-/ Noo...parempi kai niin,mutta ei oo vielä alkanu eikä mitään merkkejä näykkään :) Olisi kiva jos joku voisi hitusen neuvoa mua tuossa vaatetus asiassa tai sitten menen oikeasti lökäreissä,hupparissa ja lenkkareissa :3 No ei ny sentään... Mennään tänään shoippaileen ja aattelin pistää farkku legginsit (siniset) jonkun kivan sinertävän paidan ja nätit kengät, sillä Wilman kanssa sininen sopii loistavasti! Mä en laita jakkua,minihametta taikka ballerinoja ei mitään barbie tyyliä :0 No joo...jännitys sen kun jatkuu vaan... :D

Eka agikertakin tulossa oh nein.. no mietiskellään sitä sitten lisää myöhemmin...

Kisa tarvitsee lisää osallistujia, sillä tähän mennessä vasta kolme! Joten kaikki lukijatkin mukaan ja mainostuksesta olisimme erittäin kiitollisia!

Meniskö yhtä hyvi,..EI!

5 kommenttia:

  1. Tänään posetan sen varran kameralle, että näette mun kisa stailin XD

    Juu, vink vink en mene lökäreissä,hupparissa taikka lenkkareissa. En myöskään minihameessa,jakussa ja ballerinoissa eli jotain siltä väliltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ei todellakaan käynyt niinkun piti...minä menen kuitenkin mustajakkutakk,mustaminihame ja ballerinat päällä. Lisäksi joku hemmetin nuttura ja ehostusta noo sulaudumpahan ainakin massaan :3

      Poista
  2. Toivotaan et Wilma ei alota juoksujaan, koska jos alottaa on monen urokswn kisa pilalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mmm...:D onneks meillä ei alkanu vielä, koska yleensä normaalisti on alkanu just huhti-toukokuun vaihteessa o.o

      Poista
  3. Juu,ymmärän itse entisenä uroksen omistajana että ei ne juoksunartut oo yhtään kivoja samassa tilassa :-/ Mutta tuskin nyt alkaa... Jos alkaa niin pidetään Wilmaa kauempana ja mahdollisimman paljon autossa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)