perjantai 31. toukokuuta 2013

Simpley the best

On se Roponen vaan niin super <3 mä en oo ikinä nähny kenenkään muun koiran,jonka tunnen kun Frodon ja Kirpun motivoituvan niin kovasti, itse tekemisestä! Sit toki paimentamassa näky niitä,mutta.. Eli siis oltiin tänään superman-Frodon ja team paimen (Kaisla ja Wulle) kanssa tuossa meidän lähikentällä. Köpöteltiin (oikeastaan raahauduttiin koirien mukana) tuonne, kun Kaisla oli hiiriä hakemassa, ja tottakai rupesi sataan (tihuttaan) ja ukkonenkin lähestyyn.

Tein vaikea radan ja Kaisla kiinnitti sen kivillä, koska tuuli :) Tein Frodon kanssa ensin perus seuraamista, koska se on ollut taas paljon maalla vapaana, yllätyksekseni Frodo totteli mua loistavasti ja itse tekeminen palkkasi sitä, silloin tällöin annoin namua, jotta se muistaa kuka ohjaa (ei siis Kaisa, vaikka tänään ei ollutkaan Kaislan perään). Rodo seuras niinku aina oikealla paikalla, kontaktia pitäen ja samalla temmolla kun minäkin! Eli toisin sanoen-täydellisesti! Kiva, kun saa reenata koiran kaa jolle on opetettu noin hyvä seuraaminen (niin hihnassa,kun vapaanakin :))

Niinpä ei muuta, kun radalle. Sitä Frodo tekikin kun vanhan tekijä (tasan kerran on kokeiltu) :D Noo, onhan toi ALO aikas helppo, ohjaajalle paljon haastavampi, kun pitää osata/muistaa lukea kylttejä ja säilyttää kepeys,hauskuus ja into niin, että se näkyy.

Roposen kanssa tätä ongelmaahan ei ole, sillä koira menee häntä heiluen ja hymyssä suin aivan onnessaan. Hyvillä mielin siis ilmotan Rodon kisaan, kun ilmot alkaa! Myös Kaisla kokeili, mutta päätti pysyä paimennuksessa :D

(Kuvia ei valitettavasti ole :-/)

Jatko suunnitelmissa me Frodon kanssa...

-Hankintaan RTK1 (Tai Rally-Toko valio ;)
-Jatketaan agia ja yritetään päätyä tän vuoden puolella möllien putkiradalle =)
-Mennään Tokon mölleihin (ALO) kun sopivat sattuu kohalle
-Frodo ja Kaisla jatkaa mun paimenkoulutusta
-Päädytään Frodon kanssa mätseihin (sinne saa mennä leikatun kanssa, Kaisla ;)


1 kommentti:

  1. Sitähän mä sanoin, et mätseihin ootte menossa koska sinne saa tulla leikatunkin kaa, näyttelyihin ette valitettavasti pääse enää) :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)