maanantai 22. huhtikuuta 2013

Päivä päin puuta ja jotain vähän muuta (rimmaa)

Siis musta on ihan tosi tulossa dementikko! Mä menin koulusta pitkän matkan täynnä bussien odottelua Härmälään ja kappas kun astuin bussista ulos tajusin, että Wilman avaimethan on toisen takin taskussa! Ja kukaan ei pääse avaimaan tuomaan eikä Minna avaamaan ovea joten seuraavalla bussilla pitkä matka kohti kotia! Kyllä ketutti! Ja siis ennen tätähän Kaisla joutui perumaan sen paimennusken, kun tuli kipeeksi. Katotaan päästäänkö joku muu päivä tällä tai ensi viikolla paimentaan, kun ne yhet karkaa mua pakoon Vappuna tonne Mikkeliin töihin pariks kuukaudeks :) Frodo ei siis pääse leirille, mutta siellä on mulle joku lainakoira :3 Kattellaan.. rahatkin saan kasaan!

Huomenna ois taas Dana vahti keikkaa se onkin näillä näkymin vika keikka ennen Vappua :) Sit keskiviikkona Wilmalle ja avaimet mukana ;) Päästään sit kokeileen sitä meijän putkea :D Torstaina lähen shoppaileen Ruskon koiranpäiviä varastolla, ou nou... =D Ja viikonloppuna kahet mätsit toiset Ylöjärvellä ja toiset järjestää TAMSK eli minä kehäsihteerinä! Meen kyl varmaan Julialle viikonlopuks :)

Sitten vielä ennustusta:

Valmiiksi suunniteltuna hirmu upea kevät kisa vain teille lukijoille++tottakai myös uusille jotka liittyvät kilpailun aikana ;) Järjestetään tosiaan yhdessä Millan kanssa, joka kirjoitta tuota blogia -> http://piscesblogi.blogspot.fi/  Pysykööt se vielä tällein upeesti salamyhkäisenä, jotta voitte sitä "innoissanne" odottaa, siitä postaus tulossa 1.5! ;) Ei muuta :3


(uusi banneri)

6 kommenttia:

  1. 27.4 siis Ylölle tuut? Oon tulossa Maisan kera kuvaileen ja katteleen. Tuu nykäsee hihasta jos näät.

    VastaaPoista
  2. http://hurttateam.blogspot.fi/p/kalenteri.html

    Siinä onpi kalenteri, ilmottele ootko tulossa samoihin :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin 27.4 ollaan tulosaa ja tuun moikkaan :)

      Poista
  3. 18-19.5 olis Ylöjärvellä Mutalan koiraharrastuskentällä viralliset agilitykisat, ootko tulossa? Meen kuvaileen sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voishan sitä lähteen kattoon ja Wilmaa sosiaalistaan jos ei tuu mitään muuta :)

      Poista
  4. Ei me mihinkään karattu. :D Olisin ottanut sut mukaan mut veikkaan ettei teidän äiti antais..!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)