sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Match Show 7.4 Linnainmaa ft.Wilma,Minna,Milla ja Roosa



Tänään tosiaan mätsärit Tampereen Linnainmaan prisman parkkialueella.

Minna ja Wilma haki mut ja Roosan autolla meidän pihasta ja me oltiin mätsäri paikalla jo 10.30! No ilmotettiin Wilma ja sitten treenattiin kehäkäytöstä ja se meni loistavasti! Wilma ei edes juurikaan välittänyt muista koirista me kaikki oltiin ihan suu auki ;) Sitten käytettiin se lenkillä ja Milla saapui 11.20. Ilmoitusjono oli vielä niin pitkä, että päätettiin mennä käymään M&M:ssä ennen kehien alkua. Katteltiin kaikkea, muttei vielä ostettu mitään :3 Sitten kehät alkoi joskus 12.15? Ensin Wilma meni Roosan kanssa L&K ja siellä eka pari sininen nauha. Niillä meni tosi hyvin ja Wilma käyttäytyi aivan loistavasti!Sijoittautuessa tulos lopulta L&K SIN1!!! Sitten meidän pari kehä pienissä aikuisissa... Ei ihan niin loistavasti, mutta todella tyytyväinen olen kehäkäytökseen. Ravi sujui ainakin alussa ja seisoi todella nätisti ja pöydällä niin hienosti että, mutta... Sitten kuului vinkulelu ja Wilma sekosi... Sain sen takaisin ruotuun hetken päästä, mutta kyllä tuomarin ilmeestä huomasi, että not so fine :D Sitten tuomari pyysi menemään edestakaisin ja mä en edes eka tajunnut, että menin koiran ja tuomarin väliin damn it... Tuomari sanoi jotain josta kuulin puolet ja tein sen uudestaan väärin sitten tuomari näytti mulle ihan kädestä pitäen mitä tarkoitti :DDD No saatin sininen nauha jos tuosta ette jo älynnyt... Siinä olikin 3h odottelua,kun pieniä aikuisia oli 61!! Käytiin syömässä ja M&M:ssä mistä tarttui muille paitsi mulle jotain mukaan. Ja sitten lopulta,kun ne nauhakehät alkoi keli oli terrible ja Wilmakin ihan jäässä! No siellä me seisottiin Wimakin ihan kasassa häntä koipien välissä täristen ja tuomari ei edes vaivaudu vilkaisemaan! -.- Siinä vaiheessa teki mieli huutaa "HALOO?" Mutta joo ei siis sijoituttu... Todella tyytyväinen olen silti Wilman käytökseen kehässä ja sen ulkopuolella! ;)
Kuva satoa (c) Minna Levikari (Wilman omistaja)





Meneehän se hyvin =)
Me ei tosiaan tunnetta noita, jotka tuolla kehän laidalla huutaa...

Wilma: "Mitä me saatiin???"

Täältä tullaan :)


Ravia, hops!

Siis Jenna koitas nyt, eksä tiiä mitä toi tuomari käski tekeen?

Kyllä mä seistä osaan ;)

Osaan,osaan :D

   
Jos otte siis vielä tajunnut mä osaan seistä ;)

6 kommenttia:

  1. Hei hyvii kuvii tuli! :) Heh kyllä se Iitu osaa! :))

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän teillä meni, vaik ette sijoittuneet;)) !!
    <3

    VastaaPoista
  3. Niin no positiivinen yllätys oli että sijottuivat Roosan kanssa upealla kehäkäytöksellä ja 1,5h treenillä! Ja Wilma ei ole mennyt muilla kun mulla ja Minalla :3 Hyvällä treenillä koira ja kokemuksella Roosa voittivat ;)

    VastaaPoista
  4. Minkäs rotusia koiria sä esititkään? Näyttäs ekassa kuvassa olevan sama tuomari, kuin mulla. Oltiin Maisan kanssa tuolla. Vastaa mun blogiin, en välttämättä täältä huomaa. Ootko muuten tulossa 13.4 Hämeenkyröön tai 19.5 Viljakkalaan? Mahdollisuus saada testailla Tuikkua ja Maisaa noissa :)

    VastaaPoista
  5. Ihan näin pikku vinkki, et sun kannattaa pistää koko näyttelyhihna sun käden sisälle, se näyttää rumalta jos osa näyttelyhihnasta lerpattaa ulkona sun kädestä. Ja varmasti virallisessa JH-kisassa tuomari siitä tulee sanomaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)