keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kaisla muuttaa...Nekalaan :D

Hei! Olin tänään koulun jälkeen moikkaansa resupekka-Frodoa ja haukku-Sannia ja tottakai Kaislaa! Vein Frodon vaan 30min lyhkäselle hihnalenkille, koska jalka... Se oli aikas pahan näkönen, kun juuri kengitetty hevonen hokeilla! No... Kyllä se siitä ajan kanssa :) Meillä oli Kaislan kanssa tosi hauskaa, kun me vaan ollaan niin samanhenkisiä ihmisiä :) Kaisla on mun hyvä haltijatäti :3 Kaislalle tulee nyt sunnuntaina uus wuffe 4-vuotias bortsu uros Wool! -> http://www.paimennuskoulu.fi/koirat/wool.htm

Frodon kanssa jatkuu hommat, kun tassu paranee ja ne lähtee nyt 3 viikon päästä Mikkeliin ja on siellä koko kesäkuun :-/ Kaisla kuitenkin ehdotti, että voisin ehkä saada Frodon kannukseen, kelpais :) No tiiän siitä lisään,kun Kaisla saa työvuorolistat. Ja ne tosiaan muuttaa Nekalaa, että oikeastaan mikään ei muutu :) Kaisla käy koulua Ahlmannilla :)

Jenny on luvannut tehdä mulle ulkoasun joten innolla odotan millanen tulee :) Ja jos tosiaan huomasitte niin enään kolme lukijaa puuttuu niin saadaan kilpailu pystyyn! Josko se olisi sadaspostaus? ;) No Wilman lukija liittyy heti kun saadaan sille google-tili :D Enään kaksi joten anonyymit nyt on teidän tilaisuutenne!

Tulevia tapahtumia/yms...

13.4 Ratsastus Baldur-tallilla ft.Milla

19.4 Hallille ft.Wilma ja Minna

20.4 Agility karsinnat ft.Wilma ja Minna

21.4 Match Show ft.Wilma,Minna ja Roosa ->
 http://www.koirat.com/tapahtumat/suomen_mittelspitz_ry_n_match_show_23192

27.4 Match Show Ylöjärvi ft.Wilma ja Minna? ->
http://www.koirat.com/tapahtumat/koirien_match_show_22887

28.4 Match Show TAMSK (kehäsihteeri) ft.Wilma,Minna ja Maiju -> 
http://www.koirat.com/tapahtumat/match_show_23529

4.5-5.5 Tampereen KV-näyttely ft.Wilma ja Minna -> http://www.tamperekv.fi/

Jep,teitä tullaan kattoon <3

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)