tiistai 27. elokuuta 2013

Valta on teillä!

Anteeksi postaus tahti! Jotenkin hirmunen kirjoitus drive päällä... :) Tosiaan tuolta voi käydä vilkasemassa nuo luvatut postaukset. Niistähän on enään kaksi toteuttamatta: http://munblogi-koiraihminen.blogspot.fi/2013/08/kysely-on-paattynyt.html

Aloitetaan aiheiden käsittely. Elikkäs ensinmäinen käsiteltävä on blogin banneri ja teema nyt syksylle? :D Mitä te toivotte? Ajattelin,että se tulisi muuttumaan nyt heti syyskuun alussa? Kun oon saanu napsittua Rodosta ja Wilmasta syyskuvat? :) Jos en sitä itse saa kasaan niin voipi olla,että Jenny saisi taas töitä ;) No yritän nyt kuitenkin kerrankin ensin itse! Mutta tähän saa ideoita heitellä niin kommentina kuin facessakin ;) https://www.facebook.com/jenna.bergdahl?ref=tn_tnmn

Toiseksi olisi tämä syyskisa. Jos se alkaisi 1.9 ja päättyisi 1.10? Miltä kuulostaisi? :) sehän olis tosiaan "koiratanssi kisa" eli ei siis niinkään. Enemmänkin hauskaa yhdessä tekemistä. Mutta jonkun näköisiä liikkeitä ja koreografian tynkää. Siihen voisi vaikka yhdistää temppuja? Noo... Näytetään teille Roposen kanssa mallia ;) Palkinnot??? Tähän eniten niitä ehdotuksia! Mulla ei oo hajuakaan hyvistä palkinnoista? Oisko ruusuke vai oisko se tyhmää tollasesta kisasta? :) Ruokaa/nameja (jota kaikilta kuinkin löytyy) or? ;)

Viimeinen aihe on... Työharjoittelu asia. Haluaisin siis tehdä työharjoittelua-saan laillisesti tehdä v.2014 heti tammikuusta lähtien kevyttä työtä koulun ohella/ kork. 7h viikossa. Olisi kiva päästä oppimaan erilaisiin oman unelmien alan ammatteihin. Esimerkiksi voisin käydä navetassa hommissa- vaikka vain aamu-tai iltanavetassa taas Lammilla. Tai jossain muuallakin jos joku mut ottais oppilaakseen? Toki palkatta, mutta jotain kirjallista paperi liuskaa vastaan, jonka voisin vilauttaa hakukokeessa sitten. Esim,koulun jälkeen kerkiäsin hyvin tehdä jossain eläinalalla töitä muutaman tunnin, tai näyttely apulaisena viikonloppuisin! Eläinlääkärin apulaiseksi tuskin näin nuorta kukaan ottaa oppimaan. :) Jonkun kouluttajan tai tuomarin oppilaana voisin hyvinkin toimia ja oppia uutta. Täytyisi varmaan Päiviltä kysyä tarvitsisiko se palkatonta apua varastolla silloin tällöin iltapäivisin? Esim,tavaroiden järjestelyssä tai tapahtumissa apulaisena? ;) Kertokaa mielipidettä ihmeessä!


2 kommenttia:

  1. Varmaan kannattaa heittää työhakemuksia ja kyselyitä eri paikkoihin, että otettaisko töihin tai oppimaan. Harva tosin ehtii töiden ohessa opettaa palkatta. :)

    VastaaPoista
  2. Haastoin teidät! :)
    http://tattumaailma.blogspot.fi/2013/08/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)