perjantai 23. elokuuta 2013

Agilitytalkoot 22.8

Äiskä ystävällisesti heitti,mut keskustaan päin ja olin talkoo paikalla (eteläpuisto) jo 16.30. Jouduttiin odotelemaan hetki kontin avaimenhaltijaa,mutta kun se tuli alkoi työt. Kannettiin kaikki esteet,pöydät ,ilmo-ja kanttiini tarvikkeet konteista ja alettiin järjestellä tavaroita. Olin mukana tekemässä rataa. Kannoin esteitä ja laittelin esteille numerot. Ilmot alko aikatalussa ja sain kuulutukseen ohjeet. Seuraavaksi sain osallistuja listan ja luvan aloittaa. Kuulutin minien ja medien c-radan rataan tutustumisen ja hain mehua ja pullan kanttiinista. Sen jälkeen kuulutin aloittavan koirakin ja kaksi valmistautujaa. Kuulutin siis aina seuraavan koirakon ja kaksi valmistautujaa ja viimeisen koirakon kohdalla mainitsin myös,että se on luokkansa viimenen.

Sain myös kuulutella ratatyöntekijöitä nostamaan rimoja ja välissä rataan tutustumiset. Oli upea seurata niin läheltä virallisia 2-luokan ratasuorituksia! Hain aina tauoilla kaakaota ja pullaa. Kädet oli kohmeessa ja tärisin muutenkin,kun aloitin kuuluttamaan palkintojen jakoa. Serttejä jaettiin yhteensä viisi. Kuulutin ykkösestä-kolmanteen ja maksien d-radan voittikin sertin kera tuttuni! En jäänyt purkamaan,koska kello oli niin paljon vaan hipsin ensinmäisellä bussilla kotio,mutta nyt ei taas vähän aikaan talkoita tartte tehdä tuli nimittäin 4h talkoiltua! :D ohoh...paljon taas opin ja tuomarin sihteerinä toimi tuttuni koiranpäiviä Päivi!

Juuri Päivin yllytyksen takia minä ja Rodo mennään tänään Nokialle mölliluokkaan. Ihme päähän pisto taas,mutta kerron illalla tai huomenna niistä sitten!

Ps.kaikilla oli hauskaa,kun välillä sekoilin kuulutuksissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)