lauantai 27. joulukuuta 2014

Treeni ja kisapäivittelyt!

10.12 Kentsun nuortenvalkku treeneissä meitä koulutti Aino Luosa ja tehtiin aika vaativaa rataa. Tässä Kentsun suorituksia ja samassa myös 16.12 treenien suorituksia;


14.12 oli vuorossa Kentsun tokat viralliset aksakilpailut! Kaksi hyllyä tuli, eka rata oli kehno, toinen tosi hyvä. Tapahtumista ei videota, tässä muutama muokkammaton kuva räpsy;





Illlalla vielä Troiluksen sunnuntain aksaryhmässä oli taas vähän hammasta purren menoa. Aloiteltiin on-offeja ja no nii... Ei se oikeen sitten lähteny... Pihalla odotti nätisti ennenku sai "mennään" käskyn lelulle, mutta eipä se hallissa onnistunut. Onneksi ny oli edes hiljaa häkissä... Jäi huono maku koko hommasta!

16.12 Valkkutreeneissä oli kouluttajan Sami Puska, katteltiin vähän irtoomista pienellä radalla ja Kentsun kepityksiä. Irtoomisradassa ei moittimista, joka kerta tuli puhdas! Keppejen kanssa taas... No saatiin onnistuneita ja sitten niitä vähemmän onnistuneita. Tyytyväinen silti sai olla kyllä <3 Koutsi tokas; "Kaikki koirakot ovat hyviä ja lupaavia!"

19.12 kävin molempien poikein kanssa vetämässä 30min treenin hallilla, molemmat teki kaks vuoroa. Ekalla vuorolla Troiluksen kanssa kattottiin vähän keppejä, ei hae ku ei hae... Palkkasin siitä, että hakeutu oikeeseen väliin ja sit annoin vähän vartaloapuja. Kyllä se siitä lähtee. Tehtiin myös vähän lyhyttä rataa, puhtaasti kaikki muutamat toistot. Kentsun ekalla vuorolla tehtiin kontakteja, pikkuhiljaa saan palautettua niistä hyvät. Palkkasin aina oikeasta paikasta ja vahvistin sitä, kunnes vapautin sen "tule" käskyllä eteen namikipolle, tehtiin myös kokonaisena esteinä kontakteja.. Troiluksen kanssa tehtiin seuraavalla vuorolla samaa, myös muutama onnistunut kokonaisen esteen toisto. Keppejäkin vähän jatkettiin, tosin eipä se menestys ollut sen suurempi ku ekalla kerralla niissä. Kentsun tokalla vuorolla tehtiin putki rataa, missä pääs rällään ja puhtaasti meni. Keppejen kanssa myös säädettiin ja rupeshan ne palkkailun ja oman rauhottumisen myötä "pidän vaan käden paikallaan ja katseen koirassa" ni kaikki menee hyvin! Tehtiin kontakteja myös radan osana, hyvin meni! Tyytyväinen sain olla kyllä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)