sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Sturesdotters App

Olen miettinyt ja miettinyt, koska olisi sopiva aika vuotaa tämä tieto blogiin ja nyt, kun pennun hakuun on viikko voisi olla oikea aika! Elikkäs olen etsinyt bortsun pentua tiiviisti kahden vuoden ajan. Monta pentuetta on ollut kiikarissa, mutta aina on tullut joku ei sittenkään tämä esille. Tämä pentu löytyi aikalailla sattumalta. Olen vähän tiiraillut Ruotsin tarjontaa ja sieltä silmiin hyppäsi tämä yhistelmä;

Sturesdotters Majsan X Sturesdotters Rapp


Vallreg
Vallreg

Sturesdotters Majsan;

e.Enja A/A
i.Wylie B/B

CEA/CH testattu = kantaja
Lonkat = A/A
ei OCD:tä
ei epilepsiaa
Paimennus 3lk

Tämä on Majsan toinen pentue. Majsa on viisi vuotias. Ensimäisen pentueensa se sai v.2013 keväällä, jossa viisi pentua 3u ja 2n.  Majsan omassa pentueessa oli seitsemän pentua. Wool, jonka kanssa olen vähän treenaillut on Majsan veli. (asuu Suomessa siis). Majsan on luonteeltaan kasvattajan mukaan sinnikäs, mukautuvainen, ohjaajapehmeä työkoira, joka on kotioloissa huomaamaton ja helppo.

Sturesdotters Rapp

KoiraNet

e.Sturesdotter Lady A/A
i. Dvärsätts Chip U = erinomainen

CEA/CH testattu = normaali
Lonkat= A/A
ei OCD
ei epilepsiaa
paimennus 3lk

Kyseessä on myös Rappin toinen pentue. Rapp on 8-vuotias. Rappin ensimäinen pentue syntyi v.2013 Woollandiaan, emänä oli Taimi. Pentuja syntyi neljä. Rappin omassa pentueessa oli seitsemän pentua. Niitä jälkeläisiä, joita olen Rappilta Woollandiassa nähnyt ovat miellyttäneet minua kovasti. Rapp on kasvattajan mukaan kärsivällinen, kaikkensa antava ja hyvän työmoraalin omaava sinnikäs paimenkoira.



Sturesdotters App

Eläinlääkärin tarkastama. CEA/CH testi perjantaina (19.12) ja silmäpeilaus samaten. On Suomessa 22.12, haemme sen laivalla 20.-22.12! Mustavalkoinen lk. Pentuja pentueessa 6, joista 3u,3n. Kolme lk ja kolme pk. Viisi tricolouria ja yksi mustavalkoinen. Kasvattaja jättää itselleen nartun. App on kuulemma ja videoiden perusteella hyvin leikkissä, elinvoimainen, reipas ja hyvän motoriikan omaava lupaava harrastuskoira.





Jos jotain kysyttävää jäi Appista, sen suvusta tai miksi juuri tämä pentu ja tästä yhdistelmästä; vastaan mielelläni kysymyksiin! :)

5 kommenttia:

  1. Vau etukäteis onnittelut pennusta! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea pentusesta! Meillä on Rapp & Taimi yhdistelmästä W. August, eli Gust. Huomasin fb:stä että puoliveli (ja aivan Gustin näköinen) penneli tulee Suomeen, hienoa. Paljon kivoja hetkiä teille erilaisten harrastusten parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Voi kuinka mahtavaa! Täytyy treffata sitten joskus! Millainen koira Gust on? Voit laittaa myös sähköpostia; jenna.bergdahl@gmail.com

      Poista
  3. Ihana App, onnea pennusta <3 Olen lukenut sun blogia jo pitkään anonyyminä, nyt vasta vaivauduin liittyä lukijaksi! :D

    Minun blogini: http://paikkajahyppy.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)