lauantai 27. joulukuuta 2014

App pentupainimassa!

Tänään aamulla lähdettiin vähän extemporena käymään Eläinystäväsi- eläinlääkärin pentupainissa. Klo 10 alkoivat pienten pentujen painit. App oli heti häntä pystyssä rohkeana mukana. Haisteli vähän paikkoja ja moikkasi ihmiset. Paikan päällä oli vasta pari pentua, joita App kävi häntä heiluen moikkaamassa ja yhdessä haistelivat, ei vielä leikkiä. Paikanpäälle tuli lisää pentuja ja sitten alkoivat leikit. Pieni paimen oli liian nopea, eikä muut pysyneet perässä oikeen. Amstaffin pennun kanssa oli kaiikista kivointa. Se tykkäsi painia ja juosta. Muut olivat enemmän tai vähemmän mamman helmoissa. Sitten tuli ihana pieni cairnin pentu, jonka kanssa oli kans kiva juosta. Mutta oottakaas ku bullmastiffin 9,5kg pentu tuli niin Appilta riemu repes!

Siitä alko huuuurjat painit. Kerran käytiin ulkona välissä pissillä, mutta mikä meno! Varasin Appille paikan 20.1 olevaan pentujumppaan, näin luki Eläinystäväsi FB-sivuilla;
"Fyssarimme Marika kertoo pennun turvallisesta ja motorisesti kehittävästä liikuttamisesta, sekä harjoittelemme erityisesti lantion syvien lihasten ja selän vahvistamista venyttelyjä unohtamatta. Jumppa antaa hyvät eväät harjoitteiden jatkamiseksi kotona"

Ensimäinen pentujumppa oli kuulemman ollut oikea menestys, joten odotan innolla! Appilla alkaa myös loppijaisen jälkeen Herhaulla pentukoulu. Tai tutun kouluttajan opissa leikitään, harjotellaan kontaktia ja sen sellaista. Parasta on, että koulutuspaikka on n.200m päästä meiltä joten helppo kävellä kotiin jos tulee kylmä tai väsy. Kamera ei sitten millään pysynyt pentujen perässä eikä jälkikäsittelystä ollut juuri apua... Möh..



Mammaaa, musta tuntuu että noi ihmiset nauraa mulle...






Paaaimen vauhdissa :D

Ku se väsähti ni se meni kirjahyllyn alle, josta teki yllätyshyökkäyksi ku joku pentu juoksi ohi...



Kuule meiän kerhoon ei puudelit pääse!!


App ja painileikki

2 kommenttia:

  1. Näitä postauksia lukiessa meinaa pentukuume iskea! :D Mä kyl panostan kolmanen koiran kaa sit joskus tosissaan vähän kaikkeen :)

    VastaaPoista
  2. Haha :d Oi miten ihanaa pentupainia ja kivoja kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)