tiistai 25. marraskuuta 2014

Nuorten agivalkun treenit (Kentsu) +Kentsun ekat kisat videolla!

Tänään oli omatoimi treenit Tamskin nuorten valmennusryhmässä! Kentsuhan toimii mulla koirana tässä ryhmässä siis vakituisesti. Rata oli tietysti vaikea, sillä ennen meitä olevat tekevät aina hirmu vaikean radan, jota valkun alettua yritin aina Kentsun kanssa sählätä ja turhauduin. Nyt tein niinkuin pari viimeisintä kertaa ennekin oman sovellukseni radasta Kentsun tason mukaan, sekä pienellä max. parin kohdan haasteella. Tänään haasteena olivat yksi hyppy sarja, jossa yritin aluksi välistä vetoa.

Radan alussa ei ollut ongelmaa. Olen onnistunut tuhoamaan Kentsun on-off kontaktit, joten nyt palauttelen niitä sille mieleen "ota"- sanan ja palkkauksen merkeissä ja tosissani vaadin siltä sen pysähdyksen. Kentsun kanssa haaste on varmaan sen nopeus ero Troilukseen, mutta uskon vauhtia tulevan varmuuden ja irtoamisen myötä lisää. Kontaktit parani treenien edetessä huimasti. Tässä vaikeassa kohdassa päädyin kuitenkin valsaamaan, koska Kentsu ei millään ironnut hypyn yli. Näin jälkeen päin ajateltuna sitä olisi voinut myös palkata sinne... No sen kohdan kun sain sujumaan kehitin meille uuden ongelman elikkäs putken takaaleikkauksen. Sitä sitten palkkailin aina kun vaan suostu menemään, aika nihkeetä oli. Kepeillä on tapahtunut hirmu hyvää edistystä! Muistaisinpa vaan ite tarjota vähän helpompia kulmia.

Ohjasin vielä Sennin pumi Hempan kanssa radan läpi. Senkin kanssa menee nykyään paremmin, vaikkei meidän paras rata ollutkaan tänään. Sain vähän leikitettyäkin tirriä! Kokonaisuudessaan onnistuneet treenit ja kivaa oli! Edistystä tapahtuu, Troilukseen verrattuna hitaasti mutta varmasti!

(Video alla!)
_SAM6098
(c) Senni M.
_SAM6146
(c) Senni M.
Tässä tosiaan muuten hyvä rata, mutta puomin ylöstulo kontaktia en huomannut korjata ja keppien kulma oli Kennylle tosiaan liian vaikea, mutta lopuksi meni. (Kepit opetettu samoin ku Troille)

Kentsun ekat kisat... No koira oli tosi paineistunut yleisöstä. Hidastahan tuo on. Putkelta lähti määrätietosesti sijaistoimintona jonkun hajuperään. Kepeillä oli tooodella vaikeeta, tosin omakaan ohajaus ei auttanut asiaan. Lisäksi vielä lopuksi tuli puomilta pois, vaikka sinne aluksi lähti ihan nappiin. Sitä en osaa mitenkään selitää..Ehkä olisi kaivannut enemmän tukea siihen(?)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)