torstai 27. marraskuuta 2014

Linkatut blogit!

1.


Ulkoasu kiinnitti huomioni. Ei voisi olla enempää mieleeni! Ajankohtainen, tyylikäs, yksinkertainen ja vakuuttava! Blogi on kokonaan uusi itselleni ja kun aloin lukemaan tekstejä kiinnostuin välittömästi. Teksti on hauskaa ja piristävää luettavaa, sekä kirjoitusvirheetöntä. Ainut miinus on tuo tasaaminen, itse en pysty lukemaan tekstiä, kun se ei mene omaan silmääni loogisesti! Kuvat ovat laadukkaita, monipuolisia ja yleisesti postauksiin on nähty vaivaa. Esittelyt ovat kattavat ja mielenkiintoiset. Selatessa blogia takaisin ylös- nappi on kyllä kätevä! Toivoisin itse blogiarkistoa, mutta toisaalta se tuhoaisi upean ulkoasun. Lukijapalkin paikka ei häiritse omaa silmääni vaan se viestittää, että lukijat eivät ole pääosassa. Julmaa, että blogi jää tauolle juuri kun sen löysin. Liityin lukijaksi! Mieleenpainuva&ainutlaatuinen blogi.Suosittelen!

2.
http://lifewithfemma.blogspot.fi/
Olen selaillut tätä blogia joskus aikaisemminkin. Jotenkin ennen se ei vain ole napannut, en tiedä miksi. Nyt blogissa on käsittämättömän upea, ajankohtainen ulkoasu ja muutenkin oikein toimiva kokonaisuus. Värit eivät miellytä itseäni; tulee mieleen poikalapsen ja tyttölapsen värit, voisivat mielestäni sopia sähäkämpinä. Kuvat on lähes poikkeuksetta erittäin hyvä laatuisia ja mielenkiintoisia. Blogissa ei kuitenkaan ole sitä, mikä tekisi siitä uniikkia. Teksti ei sytytä itseäni lukemaan, mutta blogista tekee erikoisen hienot sarjakuvat. Esittelyitä en ensin meinannut löytää, mutta kun ne löysin olivat ne todella kattavat ja kiinnostavat. Erityisesti hämmästyin, kun luin ettei Fiilis ole beecee. Tämän sivun kautta (postauslinkin) näin uuden puolen kirjoittajasta. Suosittelen tsekkaamaan tämänkin blogin!

3.



http://treenikaverit.blogspot.fi/
Blogi oli itselle uusi tuttavuus. Ulkoasussa ei oikeastaan ole mitään erikoista. Simppeli, ehkä vähän tylsäkin. Banneri on kesäinen ja ehkä vähän sekava, mutta sisältö nappasi tässä blogissa täysin! Teksti on mielenkiintoista, se on täynnä erittäin hyvälaatuisia kuvia ja sitä on juuri sopivasti. Otsikoiden fontti ei ihan itsellä nappaa, mutta se on pieni paha se. Esittelyt ovat hauskoja ja varsinkin muistoissa teksti herätti ajatuksia. Tosin kirjoittaja jää vähän hämäräksi, uskon omistajasta saavan enemmänkin juttua irti, kuin vain pintaraapaisun verran. Kaikinpuolin kiinnostava blogi, persoonineen ja harrastuksineen. Liityinpä mukaan porukkaankin!

4.
http://koiriamaalta.blogspot.fi/
Tämän blogi (ent. Hurtta Team) on tuttu itselleni jo monen vuoden takaa. Lukijana olen ollut jo ennen, kuin itse bloggaamisen aloitin. Aiheesta riippuen luen postauksia, mutta vähintään huippulaatuiset ja mielenkiintoiset kuvat katson aina. Tällä hetkellä ulkoasu ei ole sitä luokkaa, mitä se mielestäni usein on ollut. Blogissa on paljon ja kaikkea. Lauma esittelyt ovat persoonalliset ja kattavat. Kalenteri on aina ajantasalla. Ja linkki- sivu on ehdoton tsekattava. Toivoisin, että kirjoittaja tekisi nykyäänkin lisää mielipidepostauksia, ne ovat mielestäni jääneet. Kaikenkaikkiaan blogi mieleeni, liittykää lukijaksi!

5.
http://raurx.blogspot.fi/
Tätä blogia olen lähiaikoina silmäillyt. Tämä blogi poikkeaa muista pidemmän maininnan saaneista siten, että ei toimi ainoastaan koirablogina vaan myös valokuvausblogina. Kuvat ovat poikkeuksetta laadukkaita, erikoisia ja tunteita herättäviä. Ihailen niitä usein. Kuvien muoto miellyttää paljon omaa silmääni, vaikka en koe että ne omaan blogiini sopisivat. Yksi niistä blogeista, jotka ovat mielestäni loppuunasti suunniteltuja ja lähes virheettömiä. Esittelyt ovat kattavia. Ainut miinus on blogin pitkä ja vaikeasti muistettava nimi. Toivoisin salaa myös jo uutta talvisempaa ulkoasua. Liityin itse lukijaksi ja suosittelen tekemään samoin tämän blogin kohdalla!

MUUT LINKATUT BLOGIT: (ei järjestyksessä)

The Mutiaiset

Seurailen blogia silloin tällöin, usein linkin kautta. Ulkoasu ei tällä hetkellä ole parhaimpia. Tekstiä on usein sopivasti, tosin vähän yksitoikkoisesti. Se jokin uupuu. Kuvien laatu vaihtelee. Esittelyistä en itse saanut paljoa irti. Linkeiltä odotin enemmän. Kokonaisuutena hyvä blogi.

Koheloiden matkassa

Tällä hetkellä mielestäni blogin paras ulkoasu. Ei tosin omaan silmääni siltikään. Olen blogin lukija, koska sisältö on useimmiten kiinnostavaa. Vähän kirjoitusvirheitä ja epäjohdonmukaisuutta. Kyseessä nuori kirjoittaja. Vaihtelevasti kuvia niin laadultaan kuin määrältäänkin.

Cindy ja Fanny

Tämän blogin muistan ennenkin tulleen vastaan. Ulkoasu tällä hetkellä ihan hyvä. Pidän blogin kuvista, laadultaan hyviä ja niitä on runsaasti. Tekstipuoli taas ei nappaa. Esittelyiltä olisin toivonut enemmän.

Pinserimäistä

Tätäkin blogia tullut joskus vilkastua linkin kautta. Ulkoasu muuten mieleeni, mutta banneri ja tausta eivät iske. Sisällöltään postaukset usein turhan pitkiä makuuni, vaikka aihe nappaisikin. Kuvat ja niiden määrä iso plussa blogissa.

Heklamaista

Täysin uusi blogi itselleni. Ulkoasu ei säväyttänyt, banneri ehkä vähän huolimaton ja tausta perus. Kuvien laatu vaihtelevaa. Plussaa leipätekstistä ja videoista. Olisin toivonut vähän kattavampaa esittelyä blogin tähdestä.

Netta´s Stage

Uusi tuttavuus tämäkin. Ulkoasun idea, varsinkin bannerin hieno, toteutus voisi olla harkitumpi. Sivulehdet olivat vaikeasti bongattavissa. Postaukset ovat ehkä turhan lyhyitä, joissa se yksi kuva/video lopussa. Näppärä treenipäiväkirjana. Plussaa todella kattavista arvosteluista!

Almost Impossible

Bannerin idea on todella hieno, toteutus tosin voisi olla parempi. Postaukset ovat lyhyitä ja kuvat häikäiseviä. Kirjoittaja bloggaa Skotlannista, mikä luo omaa kiehtovuutta blogin osalta. Esittelyt olivat mallikelpoiset ja todella kattavat.

Rosaliina´s life

Banneri ei iske yhtään. Blogi on lifestyle blogi. Blogissa näkyy kirjoittajan nuori ikä. Kuvia on usein, mutta laatu ei ole parhainta. Teksti on makuuni inasen liian isoa. Esittelyt ovat vähän kehnot ja eri fontein.

In Action

Ulkoasu itsessään ei houkuttele lukemaan, mutta teksti on valloittavaa. Luin lähes koko syksyn tekstit ihan ajatuksissani. Kuvat ja niiden laatu vaihtelevat kuvaajan mukaa. Esittelyt ovat riittävät. Painoin lukijanappia!

Elämää kahden pumin kanssa

Tätä blogia olen seurannut pian kai vuoden päivät(?) Sitä kirjoittaa virheettömästi kaverini Senni, joka myös kuvailee erittäin laadukkaasti. Luen joka ikisen postauksen. Tällä hetkellä ulkoasu on todella kesäinen. Esittelyt ovat hyvät, paina lukijapainiketta!

Team surkeuden huippu

Itseäni ulkoasu ei miellytä. Tekstiä on vaikea lukea mustalta pohjalta ja kokonaisuus synkkä ja tunkkainen. Teksti itsessään on kiinnostavaa. Kuvien laatu vaihtelevaa. Koirista riittävät esittelyt. Lukisin mielelläni jos ulkoasun kriteerit täyttyisivät!

All you need is imagination

Blogi on lifestyle blogi. Nimi ei sinällänsä ole mitenkään kekseliäs. Ulkoasu aika sekava, eritoten banneri. Sisältöä vähän vilaisin ja aika perus lifestye blogi. Kirjoittajasta voisi olla enempi tietoa.

Kiitos vielä kaikille bloginsa linkanneille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)