lauantai 15. marraskuuta 2014

Linkitä blogisi blogiarvosteluun!

OHJEET:

1. Linkitä blogisi kommentteihin!
2. Heitä minulle väh. yksi postausidea!
3. Anna parin lauseen palaute blogistani!

Arvostelen kaikki linkatut blogit väh. parilla lauseella. TOP 5 luvassa kattavat arvostelut kuvan kera. Jokaisesta blogista tulee linkki, josta lukijoillani on mahdollisuus löytää uusia blogeja! Lisäksi itse etsin uusia mielenkiintoisia blogeja ja ilmoitan postauksessa jos itse liityin lukijaksi!

 Aikaa linkittää kuukauden loppuun asti!

(c) Linda H.

19 kommenttia:

  1. http://mutiaiset.blogspot.fi/
    Postausideaksi: olisi kiva, jos tekisit jonkinnäköisen mielipidepostausksen esim. agilityyn liittyen!

    Blogissasi on ihan kivoja postauksia, ja niissä on kivoja aiheita, toteutusta voisi vielä miettiä paremmaksi. Ulkoasu ei ole järin kutsuva, eikä se houkuttele lukemaan blogia.

    VastaaPoista
  2. cairnienelamaa.blogspot.fi

    Postausidea: Voisit tehdä postauksen liittyen katukoirien pelastamiseen tai vahinko pennuttamiseen, (annetaan koiran olla vapaana juoksuista huolimnatta yms. idiootti pennutukseen)

    VastaaPoista
  3. ai nii jaja kivoja ja hyödyllisiä aihepostauksia, ja hyviä kuvia todisteiksi tapahtumista!

    VastaaPoista
  4. cindyjafanny.blogspot.fi

    Postausidea: Joo joku vahinkopentueisiin liittyvä postaus olisi kiva :) (toinen koiristani on vahinkopentueesta).

    Palaute: Mahtavia ja kiinostavia mielipidepostauksia jotka eivät kuitenkaan ole liian pitkiä. Blogi kaikinpuolin hyvä ja postaukset mielenkiintoisia jota jaksaa lukea.

    VastaaPoista
  5. koiriamaalta.blogspot.com
    videot postauksissa olis jees tai ihan videopostaus
    Tekstin ulosantia voisi välillä miettiä ja kuvien asettelua. Ulkoasu on lattean sininen ja isolla näytöllä koko blogi on pelkkää sinistä, ei hyvä. Banneri on tönkkö ja fontit sotivat toisiaan vastaan, pientä kokonaisuushiontaa ja hyvä tulee.

    VastaaPoista
  6. koiriamaalta.blogspot.com
    videot postauksissa olis jees tai ihan videopostaus
    Tekstin ulosantia voisi välillä miettiä ja kuvien asettelua. Ulkoasu on lattean sininen ja isolla näytöllä koko blogi on pelkkää sinistä, ei hyvä. Banneri on tönkkö ja fontit sotivat toisiaan vastaan, pientä kokonaisuushiontaa ja hyvä tulee.

    VastaaPoista
  7. Pinserimäistä

    -jonkun lajin esittelypostaus, kuteen canicrossin=mitä tarvitaan aloittaakseen lajin miten edetään yms..

    Ulkoasu on kokonaisuudessan vähän tylsähkö. Toisoisin lisää yksityiskohtia ja postauksiin olisi kiva saada treenivideoita katseltaviksi. Postauksien monipuolisuuttakin voisi laajentaa entisestään.

    VastaaPoista
  8. heklamaista.blogspot.com

    postausidea: johonkiin koiralajiin kaikenlaista (esim. miten opettaa jtn tai muuta lajista) ja joku videopostaus

    Banneri on ehkä hiukan tylsä ja aika yksinkertainen. Olisi kiva jos taustassa olisi jotain yksityiskohtia. Videot olisivat ehdotonta plussaa! Tekstit ovat kyllä mielenkiintoisia :)

    VastaaPoista
  9. Netta's Stage

    Postausidea: jonkinlainen mielipidepostaus (esim. sekarotuisten kasvatuksesta tmv.)

    Palaute: Postausten aiheet ovat kivoja, kannattaa kiinnittää huomiota yhdyssanoihin, koska yhdyssanavirheitä hyppi muutaman kerran silmille. Jennyn sanoin pientä hienosäätöä ja hyvä tulee :)

    VastaaPoista
  10. Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei

    Postausidea: mielipidepostaus koiranäyttelyt, hyvä vai huono juttu

    Palaute: Bannerista en sano sen enempää kun fb sanoin, en tykkää. Ja edelleen on liian sinistä. Kuvia on mun makuun liikaa, koska ne on osa aika huonolaatuisia ja idealtaan tylsiä, asettelua vois parantaa: kuvat koko tekstikentän kokosiks. Tekstissä näkyy jonku verran nuori ikä, mut kyl se siit iän myötä.

    VastaaPoista
  11. http://patjenes.blogspot.com

    Millaista bc:n kanssa harrastaminen on? Postaus, jossa kerrot mieleenpainuneimmista muistoista eri koirien kanssa puuhailusta.

    Blogin ulkoasu on aivan liian sininen. Otsikot ovat sinisiä, tausta on sininen ja bannerissakin on sinistä. Onhan se kiva väri, mutta liika on liikaa. Siitä plussaa, että kuvissa on eroavaisuuksia, eli ei ole miljoonaa samanlaista kuvaaä Teksti on ihan jees, mutta kaipaa vielä hieman hienosäätöä. Mutta kyllä blogista vielä ajan kanssa hyvä tulee, ja voin kyllä myöntää satunnaisesti tätä aina tutkailevani. ;)

    VastaaPoista
  12. http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    Postausideana voisi olla teidän vakiolenkit lenkit videona

    Blogi on mielenkiintoinen, tekstiä on mukava lukea ja kuvia on ripoiteltu sopivasti mukaan.
    Ulkoasuun taas kiinnittäisin enemmän huomiota, sillä nyt se vaikuttaa hieman hutaistulta ja siltä, ettei siihen olisi panostettu paljoa. Ehkä joku kuviollinen tausta tai muun värin lisääminen auttaisi?:)

    VastaaPoista
  13. http://rosaliinas.blogspot.fi/

    Voisit tehdä postauksen treeni tavaroista :)

    Siun blogissa on niin hyvää tekstiä että ite en osais kirjottaa koskaan nuin hyvin :) tekstiä ei ole liikaa eikä liian vähän. Minusta sinistä ei ole liikaa vaan sopii jotenki tähän talveen (itelläki kyllä on sinistä melko rutkasti xD )

    VastaaPoista
  14. IN ACTION

    Postausideoiksi vaikka jotain ehdotelmaa siitä, miten opetat nuorelle koiralle/pennulle agia/tokoa? Tai vaihtoehtoisesti videopostausta tai sitten postausta, jossa kerrotaan viikon lenkit + treenit yms.

    Itse muokkaisin banneria, sillä nyt se on hyvin tönkkö. Postaukset ovat pääsääntöisesti hyviä ja oikeinkirjoitettua. Ulkoasu on mukavan talvinen.

    VastaaPoista
  15. http://pikkupumi.blogspot.fi/

    Postausideana lainakoirien tavoitteet ensi vuodelle, sekä laajempi postaus tulevasta pennusta. Joku mp postaus olis kans jees :)
    Ulkoasu on ihan passeli, samoin banneri. Selkeesti luettava ja sisältö pääosin hyvää. Huima kehitys on tapahtunut blogissa muutaman kuukauden sisällä! :)
    Ps. Toi ei oo mun ottama kuva :D

    VastaaPoista
  16. http://treenikaverit.blogspot.fi/

    Postausidea: mielipidepostaus koirien ruokinnasta tai/ja lihashuollosta.

    Blogisi on monipuolinen, mutta sisältöön kiinnittäisin enemmän huomiota. Tekstien oikolukemista ja hiomista, nyt näyttää siltä että "leipäteksti" on vaan lätkäisty julkaistavaksi, eikä se houkuttele lukemaan. Kuvien asettelu voisi olla monipuolisempaa (esim. kuvat rinnakain) tai sitten niitä voisi olla vähemmän. Kuitenkin suosittelisin olemaan tarkempi etenkin tekstien suhteen.

    VastaaPoista
  17. http://mustantiikerinelamaa.blogspot.fi/

    Postausidea: Päivä (miel. tapahtumarikas) kuvien kera!

    Ulkoasu on toimiva niin väriltään kuin asettelultaan, mutta banneriin ja tekstiin kaipaisin hiomista. Kuvat tuntuvat hyvälaatuisilta ja sopivilta tekstien sisältöihin!

    VastaaPoista
  18. http://surkeus.blogspot.com

    Postausideana sellanen että kertoisit mitä mieltä oot linjajaosta (käyttö- ja näyttelylinja), hyvä vai huono juttu? Rodun pilaamista vai mahdollisuus erilaisille ihmisille harrastaa samaa rotua yms.

    Joissain postauksissa teksti on vähän sekavaa, hyppivää ja asiasta karkailevaa.
    Lisäksi itseäni ainakin häiritsee jo julkaistun tekstin muokkaaminen jälkeenpäin, kannattaa ensin mieluummin vaikka märehtiä jonkin aikaa sitä postausta itsekseen kun se on vielä julkaisematta eikä vaan suorilta käsin julkaista. Samalla pystyy oikolukemaan tekstin ja tsekkaamaan suuremmat virheet eikä jälkikäteen tarvitse muokkailla jo julkaistua tekstiä ainakaan niin paljoa :)

    VastaaPoista
  19. http://imagination-thechips.blogspot.fi/

    Kirjoitat hyvin ja sujuvasti, muutamia pilkku- ja yhdyssanavirheitä lukuunottamatta . Et kuulosta ollenkaan neljätoistavuotiaalta! Lyhyemmän virkkeet, kappaleet ja postaukset helpottaa lukijan hommaa. Kiinnitä huomiota kuvien laatuun ja sijoitteluun! :)

    Tavallinen päivän kuulumiset / päivä kuvina ois tosiaan aika kiva! :) sulla on aika paljon noita mielipidepostauksia, alkaa käydä raskaaksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)