sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Epävirallinen viikonloppu!

Lauantaina halloweenin kunniaks käytin Rodon ja Troiluksen mölliaksassa Sportdogparkilla. Tuomarina oli Jukka Leppälä! Radoiksi valikoituivat Rodolle putkiluokka 35cm rimoilla ja Troilus ilmoitettiin kilpailevien radalle, josta jouduimme sen kuitenkin kisojen venyessä vaihtamaan mölliradalle.

Rodon rata!

Rodo teki tosi kivasti, niinku aina! Aika hyvä toi 30sec vauhti papparaiselle. Ekaan putkeen jäi pitään jtn teekutsuja, mutta muuten perfecto <3 (ikää 7,5.v siis!) Tällä vauhdilla ja siis 0-tuloksella irtos 5. sija! Luokassa oli 40 koirakkoa ja siis 80 starttia! Palkinnoksi saatiin ruusuke ja purkki, jossa oli lakritsia.

 
aina yhtä ilonen voittaja :D
Troiluksen rata!

Troilus oli ilmiömäinen! Vaikka varastikin lähdössä niin teki niin kivasti. Vitonen tuli radalta, kun ite en kerinny mukaan ni pyörähti yhden hypyn eessä turhaa, muuten ei lisättävää! Tuli kuitenki niin paljon nollia ettei jääty palkintojen jakoihin :)

 
Kotimatkalla jo :)
Tänään eli sunnuntaina olikin sit vuorossa Kentsun Mölli-Toko! SPL-Tampere järkkäsi möllit meille Kaukajärvellä omalla koulutuskentällään. Tuomarina toimi Mari Rantala ja liikkuroijana Niina Majakari. Liikkeet suoritettiin väärässä järjestyksessä ja paikkamakuu oli viimeisenä.

 Kentsulle ei varsinaisesti ole opetettu Tokoa juuri lainkaan ja tehtykkin vain aksatreenien yhteydessä. Ilmoitin sen mukaan, jotta se pääsisi tekemään kunnon häiriössä ja koska se ei kuitenkaan häiritsisi muita osaamattomuudellaan Kentsu on urokseksi aikamoinen prinsebella eikä tästä syystä haluaisi mennä märällä maahan, koko päivän satoi vettä ja koulutuskenttä oli lähinnä iso lätäkkö 

 Kentsu "tokoili" itsensä sijalle 12./16. pistein 132 eli 3-tulos ( ).
Luoksepäästävyys: 10
Seuraaminen kytkettynä: 6 ½
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0
Luoksetulo: 8
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 7
Seuraaminen taluttimetta: 5
Estehyppy: 6
Paikalla makaaminen: 10
Kokonaisvaikutus: 9

Kentsun käsitys luoksarista :D


Tää oli paras seuruu, mitä irtos tänään!


excuse me, bitch?

No siinä on kyllä Kentsun lempikoha seuruussa...

Tätä se meiän seruu suurimmaksi osaksi oli...


Kentsu päätti ekalla hyppy-käskyllä yrittää noutaa mulle laudan..




Sit sitä pikkupoikaa alko jo ramaseen <3

2 kommenttia:

  1. Tutun kuuloista toi Kentsun tokoilu, kun muistelee meidän ekoja kisoja tai möllejä. :D Meillä yksissä kisoissa tuomari otti hypystä yhden laudan pois ja laittoi sen sivuun, Ruuti katsoi sitä tarkkaavaisena. Sitten hyppykäskyllä se meni kävelemään hypyn lautaa edestakaisin tasapainoillen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)