sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pentu kävi uimassa!

Päästiin kuin ihmeen kaupalla jo eilen uimaan Hämeen shelttien järjestämään uintipäivään. Uimalana toimi tuo Tampereen koirauinti ja paikalla oli about 17 shelttiä ja... App. Menimme kolmen koiran määrillä 30min vuoroja ja App pääsi lopulta klo:12.30 vuoroon. Käytin Appin ulkona pissalla, pestiin tassut ja pistettiin pelastuliivit niskaan. Hän sai kunnian olla ryhmänsä eka.

Jätin Appin ohjaajan kanssa rampille, mistä tullaan veteen ja menin kutsumaan toiselle puolen allasta. Appia vähän jänskäs ramppi ni se päätti tehä komeen pommin. Sitten uitiin kiekka. Hän yritti pari kertaa kavuta omin voimin altaasta, mutta hyvin totteli ja ui reippaasti. Sitten omaa vuoroa odottamaan.
Toisella vuorolla meno olikin jo huomattavasti parempaa! Mentiin pari kierrosta eikä yrittänyt kavuta itsekseen, nouti lelunkin minkä heitin. Ui rennosti ja innokkaasti.
Kolmannella vuorollo iski jo väsy, mutta hienosti jaksoi. Tehokas treeni oli varmasti!

Loppu ajan App saikin odotella pesun, kuivauksen ja pissatuksen jälkeen päivän loppumista. Hauskaa oli ja App selkeesti tykkäsi. Seuraavan kerran mennään pentu-uintiin 17.4! Oli kyl sit väsy...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)