sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Canicross kisat

Eilen oli sulanmaankauden avauskisat Ohkolassa! Saavuimme paikalle 12.30 maissa. Noudin meidän numerolapun Jonnalta, joka oli ystävällisesti ottanut sen ilmoittautuessa (kiitos!). Aikaa oli kuitenkin vielä reilusti ennen starttia, joten lähdimme lämppäilemään pellolle. Appkin pääsi juoksemaan siis kiusaaman Ukkoa. Venyttelin ja pistettiin kamat päälle mulle, sekä Ukolle. Sitten lähdettiin kohti lähtöpaikkaa. Tsemppaukset junnujen kesken ja Jade ekana matkaan. Katoin vähän silmät pyöreenä Jaden ja Peksin vauhtia heti alusta alkaen... Ukolla oli lähdössä vähän vaikeuksia. Se ei ollut ollenkaan lähössä samaan suuntaan, mutta kun "aja" käsky kuului nykäisin sen vain mukaani ja sitten Ukko kiihdyttikin eteen. Juoksi tuntui alussa tosi hitaalta eikä edennyt niin rivakasti. Ukko veti hyvin ja tasaisesti. Mun hyytyessä ylämäkiin Ukko vaan kiihdytti. Joka mutkan jälkeen olin, että "joko maalisuora??" Mutta ei... Sai tosissaan itteään matkalla motivoida. Ens kerralla muistan Jaden vinkin biisistä ;)

Lopulta näin loppusuoran ja sain tosi kivan kirin siihen. Ukkokin jaksoi vetää loppuun asti. Maalissa tuuperrus maahan, keuhkot huutaa hoosiannaa ja kurkku verestää. Jade tuli vielä kysymään fiiliksiä, vaikka mun sanat olikin suurin piirte "ppuuuh hyvin lääh meeeni puuh" :D Kun sain nostettua itseni hetkeksi varjoon Ukko lähti pulikoimaan lampeen ja itse hain vettä autosta. Käytiin loppu lämppäilemässä Ukko pellolla ennen palkintojen jakoa. Otettiin yhteiskuva meistä junnuista meidän instatilille; Jr sleddogsport from Finland ja sitten palkintojen jako. Taputettiin ensin muut luokat ja toiseksi viimeisenä meidän sarja eli DCWJ; ensinmäiseksi sijoittui Jade Peksillä ajalla 8.27,5! Toiseksi minä ja Ukko ajalla 8.41,2 ja kolmanneksi Henna ja Eka ajalla 9.11,5!

Olin hiiirmu tyytyväinen meidän aikaan ja yleisesti koko kisaan. Palkinnoksi saatiin L-svu:n logolla varustettu termari... Oli huippua nähdä teitä muita junnuja ja te teette tästä lajista niiin mahtavan! Mikä yhteishenki! Jämin leirillä nähään ;)



2 kommenttia:

  1. Vau, onnea! :) Mulla on kanssa haaveissa joskus kisata canicrossia. Ainakin koiran kanssa juoksu on mielettömän kivaa! Vaatisi vaan itseltä tosi paljon kunnon kohottamista jos kisoihin meinaisi, mutta ehkä sitä joskus jaksaa paneutua treenaamiseen oikein kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Suosittelen lajia kyllä täydestä sydämmestä. Ei oo parempaa porukkaa <3 Siitä se lähtee!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)