torstai 23. huhtikuuta 2015

App OCD?

Katso ensin video perjantailta; App almost 6kk RT ja Peko nouto ym.

Yhtäkkiä sitten lauantaina aamulenkillä huomasin Appin ontuvan. Havaitseminen oli vaikeaa, koska se kevensi oikeaa etujalkaa todella vähän ja satunnaisesti. Ensinmäinen ajatus oli voi v*ttu se kuolee... sillä on OCD... Päästin Appin vapaaksi ja se paino normaaliin tapaansa. Ontumisen kuitenkin huomasi ravissa. Myöhemmin päivällä ei taas ontunut, sitten taas ontui ja ontui vähän selveminen on-off. Olin suoraan sanottuna paniikissa ja itkin lähes koko loppu päivän. Sunnuntaina koira ei ontunut, mutta oli jumissa-jäykkä.

Maanantaina soittelin sitten jokaisen Tampereen ortopedin ja pari muutakin ellää.. hehe... Maanantaina syötin myös Appille rustoluun, josta se sai ripulin. Jes. Maanantai meni sitten p*skaa siivotessa ja murehtiessa pentua, vaikka se ei edes ontunut. Tiistaina sain ortopedilta vastaukset sähköpostiin. Hän suositteli röntgeniä ja tarvittaessa ct-kuvia. Skippasin meidän peko treenit nössöyttäni ja jatkoimme riisilinjalla... Hain myös ripulilääkettä, mutta feilasin... Promax lääke on kolmen päivän kuuri, ja annoinkin Appille päivän annoksen. Ei se siitä erityiesti tykännyt, joten jätin sen huolettomasti pöydän hyllyyn. No kun tulin Kentsun agitreeneistä niin siellä oli lääke putkilo minimalistisen pienenä silppuna ja itseensä tyytyväinen koira sängyllä... "Näin käy kun et ruoki mua ja jätät vielä ottamatta treeneihinkin.. stana.."

Keskiviikkona soitin ajan ortopedi Hanna-Leena Terhoselle Tampereen Animagiin torstai illalle. Ripulilääke ei onneksi aiheuttanut ripulia, mutta jatkoimme vielä riisi-lakt. maitorahka linjalla. Illalla olin jopa niin villi, että pistin kananmunaa riisin sekaan.. vou...

Tänään eli torstaina oli "tuomionpäivä"... Ensinäkin EKSYIN enkä löytänyt klinikalle. Onneks vastaanottovirkailija ohjasi mut puhelimitsi perille. Olin ihan paniikissa siis jo valmiiksi. Pääsimme pienen odottelun jälkeen huoneeseen ortopedin kanssa. Btw App paino VAIN 12,8kg.. luikku... Hanna-Leena oli ihanan positiivinen ja rauhallinen, rauhotti vähän muakin. Taivutteli eka Appin raajat. App näykkäili ilmaa eikä hirveesti arvostanu tutkimusta. Kuunteli sydämen ja hengitykset, jotka ok. Sitten rauhotuslääke kankkuun. App maltto taistella kauan lääkettä vastaan ja lopulta se vietiin röntgeniin puoli hereillä nukahtamaan, kun se ei malttanut jättää mua. Mamman poika <3 Ei tarvinnut kauaa odotella ku Hanna-Leena kutsui mut tarkastelemaan kuvia, App oli finito maassa ( :D ). Katseltiin kuvia ja mun sydän pamppaili ihan hulluna. Hanna-Leena selitti mulle kaiken kuvista ja kuulin vaan sanoja "ei mitään vikaa" "siistit" "terveet" "tiiviit" "ei OCD:tä".... Meinasin pökrätä lattialle siitä järkytyksestä ja ruveta itkemään ilosta. Odoteltiin että känniApp toipui ja poistuttiin kotiin.

Koko homma sis. kyynäret, lonkat ja olat 256,05e lääkkeineen. Vakuutuksen jälkeen mulle jäi maksettavaa 131,50e. Ei paha ollenkaan siitä, että tietää koiransa olevan terve. Tässä vielä Hanna-Leenan lausunto ja kuvat;

"App tuotiin tuotiin tutkimuksiin etujalan ontuman takia.
App oli ontunut toista etujalkaa (todennäköisesti oikeaa) muutaman päivän (kylläkin yhden...), nyt levolla helpottanut. Ontumatutkimuksessa saadaan esiin reaktio vasemman olkanivelen taivutuksissa, lievä reaktio oikean olkanivelen taivutukseen. Kyynärniveliin ei reagoi.
App rauhoitettiin ja sen olkanivelet, kyynärnivelet ja lonkat kuvattiin. Kuvissa ei todettu irtopaloihin viittaavia muutoksia, nivelet normaalit, ei selkeää panosteiittikuvaa.
Todennäköisesti App on kolhaissut itsensä riehuessaan. Palataan asteittain takaisin normaaliin liikuntaan.
Ruokaa saa tarjota vasta, kun App on täysin herännyt rauhoituksesta.
Hyvää jatkoa Appill!"





Lopuksi vielä kulutusjuhlan iloja;



6 kommenttia:

  1. Huh! Hyvä ettei löytynyt mitään sanottavaa kuvista!

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että sisuskalut oli priimaa! Noita nyrjähdyksiä ja venähdyksiä sattuu tekevälle, ikävään aikaan vaan sattui. Appille tsemit kasvuun! :)

    VastaaPoista
  3. Onkos nyt taas vähän hysteeristä...?

    VastaaPoista
  4. I'm 15 years old. I was born with HIV my mother passed away because of the HIV infection And I regret why i never met Dr Itua he could have cured my mum for me because as a single mother it was very hard for my mother I came across Dr itua healing words online about how he cure different disease in different races diseases like HIV/Aids Herpes,Parkison,Asthma,Autism,Copd,Epilepsy,Shingles,Cold Sore,Infertility, Chronic Fatigues Syndrome,Fibromyalgia,Love  Spell,Prostate Cancer,Lung Cancer,Glaucoma.,psoriasis,Cirrhosis of Liver, Cataracts,Macular degeneration, Chrons disease,Infectious mononucleosis.,Cardiovascular disease,Lung disease.Enlarged prostate,Osteoporosis.Alzheimer's disease,psoriasis,Bipolar Disorder,Dementia.,Tach Disease,Breast Cancer,Blood Cancer,Colo-Rectal Cancer,Love Spell,Chronic Diarrhea,Ataxia,Arthritis,Amyotrophic Lateral Scoliosis,Stroke,Fibromyalgia,Fluoroquinolone ToxicitySyndrome Fibrodysplasia Ossificans ProgresSclerosis,OCD,Weak Erection,Breast Enlargment,Penis Enlargment,Hpv,measles, tetanus, whooping cough, tuberculosis, polio and diphtheria)Diabetes Hepatitis even Cancer I was so excited but frighten at same time because I haven't come across such thing article online then I contacted Dr Itua on Mail drituaherbalcenter@gmail.com/ . I also chat with him on what's app +2348149277967 he tells me how it works then I tell him I want to proceed I paid him so swiftly Colorado post office I receive my herbal medicine within 4/5 working days he gave me guild lines to follow and here am I living healthy again can imagine how god use men to manifest his works am I writing in all articles online to spread the god work of Dr Itua Herbal Medicine,He's a Great Man.  

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)