torstai 9. huhtikuuta 2015

Pätevä pelastuskoiran alku

Nyt tulee kirjoitelmat tän vkon treeneistä! Maanantaina PPK:n alkeiskurssin eka tottis kerta. App oli hiiimu innoissaan ku uus kenttä, uudet koirat, uudet tyypit ja jeee... Mutta yllättävän hienosti maltto keskittyä. Tehtiin seuruuta vaan imuttamalla, perusasentoa ja kahden lelun leikkiä, vähän se kyttäili Hukkaa kauempaa jos ois vaikka LEIKKIII!!??. Lopuksi ryhmätottiksissa oltiin piirissä ja App oli välillä perusasennossa, välillä maassa ja välillä kyljellään. Muut kiersivät seuruussa. Appin oma seuruu meni vähän pipariks ku väsytti jo.

Tiistaina käytiin tekemässä lyhyet, rennot tokot Lindan ja Marleyn kanssa. Hieno seuruu kainalopalkalla <3 minsan paikkamakuu, yhdellä välipalkalla. Luoksetulo, vähän vaikeuksia eteen tulemisessa suoraan. Sitten frisbeetä, jossa kopit oli vähän hakusessa tällä kertaa. Eilen eli torstaina oli ensin nopea lyhyt toko treffaus Sennin ja Dellan kanssa. Seuruu meni taas hienosti, mutta perusasento oli innoton... Hmm... Siitä on kuitenkin lähes aina palkkailtu, täytyy helpottaa taas vaihteeks. Paikkamakuu n.1,5min kaks välipalkkaa ei ongelmia. Ennakoi perusasennon. Luoksetulo ei ongelmia, kohtuu hyvin eteen. Tolpassa odottaminen liikkuroinnin ajan kaameaa.

Pelastuskoiratreeneissä oli maasto osuus vuorossa. Eka lähetttiin kierellen ukon luo. App haisteli jälkiä maasta ja hokas äijän vasta näköetäisyydeltä. Varovainen lähestyminen ja mamman tykö leikkimään. Toinen ukko löyty paremmin! Tultiin vähän suorempaan ja sitten tuo haisteli sinne päin ja narusta irti. Sinne se meni ja nyt kelpas namit ja lelut, oli reipas kaveri. Seuraavalla kierroksella vielä yksi, jota lähettiin hakemaan tuulen alapuolelta. Nyt oli paremmin nenäilmassa ja n. 7m äijästä jännitty, jolloin vapautin ja juoksi suoraan äijän paikkaan, kävi ensin tsekkaamassa toisen kulman kun tuuli ilmeisesti pomppasi siitä ja sitten äijän luo ihan intopiukeena! Viimeseen olin erityytyväinen, se hokaa!!! Nyt me lähetään vkl mökille, sieltä kuvia sitten ja ehkä tehdään vähän makkararuutuakin.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)