keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

App jo 5kk!

Video App 5kk!

 App täytti viime sunnuntaina jo 5kk <3 Olimme viime viikonlopun järjestämässä Valjakkohiihdon SM- kisoja. Mahtava kokemus. Lähdimme perjantaina hommiin ja laitoimme paikkoja valmiiksi. Majoituimme Jämillä mökissä, jossa saimme Appin kanssa yläkerrasta oman huoneen. Mökissä Appille seuraa piti Chili bortsu. Lauantaina toimin aamulla ilmoittautumisessa ja myöhemmin doping tehtävissä. Hienoja tuloksia tuli lauantaina, hyvä Taves! Sunnuntaina tehtäviini kuului ajanotto. Appilla piti koko reissun kivaa ja itselle tuli kova kisakuume!

Maanantaina kävinkin canicrossailemassa tulevalla crossi lainakoirallani Ukolla. Siinä oli kyllä mahtava veturi! Innolla odotan kevään kisoja, tulee varmasti mageita aikoja. Meno tuntu hyvältä, vaikka reitit olivatkin vielä aika jäässä.. Tästä se lähtee.

Eilen eli tiistaina kävimme Linda&Marleyn kanssa tokoilemassa. On se vaan pätevä nulikka <3 Huhtikuussa ja toukokuussa on suunnitteilla pennen päänmenoksi vähän mölli tokoilua ;) Lauantaina lähdetäänkin ekan kerran sytyttelemään lampaille ja sunnuntaina vuorossa pelastuskoiratesti!





6 kommenttia:

  1. Oho, onpa App muuttunut :) Hieno poika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Se rupee näyttään jo vähän koiralta ;) kiitos!

      Poista
  2. Ihanan innokasta tuo Appin treenailu tuossa videolla! Pentu näyttää olevan niin riemuissaan ja osaa jo tosi hyvin tottistella. Toihan on paremmin koulutettu, kuin meidän kolmikko yhteensä... :D Toivottavasti muuten syttyy lampaille, niin sitten sulla on oma lammaspaimen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tekee kyllä aina kaiken täysillä! Kiitoksia kehuista :) Hyvältä tti menp tänään ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)