perjantai 20. syyskuuta 2013

Vlogi postaus mietteitä :)

Tällä kertaa aiheena ongelmakoirat,ensinmäinen koira ja koska on tarpeeksi hyvä voidakeseen sanoa olevansa hyvä koirien kanssa? :)


4 kommenttia:

  1. Millä perusteella ensimmäisen koiran pitäis olla rauhallinen? o_O siis jos joku hakee ekaks koiraks aktiivista kisakoiraa, niin pitäskö sen hankkia joku perhekoiraks tarkotettu lössykkä? Siis sillee vaa ku laittelin aika mv-muodossa taas noita mielipiteitä :D

    VastaaPoista
  2. "Sit ne joko kouluttaa ne väärin tai ei kouluta ollenkaan"- Ihan jees yleistys.

    VastaaPoista
  3. Juu Jenny, siis tarkoitin ihan ihmisiä, jotka ei oikeesti tiiä koirista sen enmpää, harvemmin ne kisakentille on tähtäämässä, yleensä se kiinnostus ensinmäisen koiran omaavilla korialajeihin tulee sen koiran myötä. Rixu/ oliko tuo sarkastisesti vai...? :)

    VastaaPoista
  4. Koska siis viittasiin sillä kommentilla niihin vaikeimpiin koirarotuihin ja sanoin 'yleensä' mutta toki siis on niitäkin ihmisiä, jotka osaa, mutta mistä/miten ne sitten osaa jos niillä ei oo aiempaa kokemusta? No nehän oppii siinä samalla! Ja siis vaikeempia rotuja ei suositella ekoiksi koiriksi ns,kokeilukappaleiksi juuri siitä syystä, että niille kehittyy paljon helpommin se luonne ongelma. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)