sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Match Show 1.9 Hakametsä

Tuli kyllä aika upea aloitus syyskuulle! :) Mä luulin siis,että tänään olis Sääksjärvellä se agility koulutus, mutta se on onkin vasta ensi viikolla! :D Nooo... mätsäriin! Haha, Kaisla ei ollut ihan niin innoissaan, mutta suostui mukaan. Halusin viedä pojat pari kilpailuun, vaikka Kaislan mielestä yksilöt olisi ollut paljon järkevämmät. Käytiin Kaislalla hakee poikien rokkarit ja ajettiin mätsäri paikalle, jossa ei ollut oikeesti ketään! Paitsi järjesätäjät, tottakai! :) Satoi aika rankasti ja jätettiin pojat autoon, kun mentiin ilmoittautumaan parikehään. Treenasin poikien kanssa ja Kaisla teki Rodon kanssa Tokoa, täydellisen jäävän seisomisen <3 ;)

Kehä alkoi aikataulussa 11.30, ja paikalla oli kolme paria eli kuusi koiraa. Me,kaksi terrieriä ja seropi&pohjanpystykorva. Meillä meni huonosti :D Wulle ravasi imuttamalla ja Rodo tuli toisella puolella perässä korvat luimussa. Pojat seisoi vinosti ja tekivät kaiken mahdollisen, jotta ihmisillä olisi hauskaa. Tuomarin käsittelyssä ne tosin vain nuolivat mun taskua ja tuomari sanoi niitä molempia oikein kilteiksi koiriksi. Muilla meni mun silmääni paljon paremmin :D Lopulta tuomari sijoitti meidät toiseksi! :) Mahtavaa! Palkinnoiksi tuli muovikassillinen-luita,ruokaa,lelut ja nameja sekä kaksi (molemmille pojille omat) muotovalio ruusukkeet! ;) Kaislalle meni ruuat ja lelut, kun mä en tartte niitä ja samoin toinen ruusuke, reiluuden nimissä! Meitä tultiin myös hirveesti kehumaan ja sanoivat että hyvin meni. Eräs koirahierojakin, joka toimi isojen pentujen tuomarina arvoi Wullen vasenta etujalkaa ja teki siitä arvion, sekä antoi ohjeita. :)

Seuraavan viikon ohejelma tulee olemaan reenejen, mölli tokon,agility koulutuksen ja Wilmalla käynnin merkeissä ;) (LISÄÄ KUVIA TULOSSA!)

Meijän ruusuke <3 (mun isoin)

kunnon muotovalio :D

Miten näitä on kertynyt? :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)