tiistai 17. syyskuuta 2013

Verijälkeä ja Tokoa

Tehtiin tosiaan eilen Sennin ja Hempukan kanssa. Wilma oli tällä kertaa mukana kuvioissa. Käytiin Sennin kanssa ensin ilman koiria tallaamassa jälki ja aika hyvä siitä tulikin, hetken maaston hahmottelun jälkeen... :D Lehmänvera kaadettiin sukkaan ja sitä vedettiin perässä kahden jäljen verran (toki alkuun ja loppuun sekä uuteen jälkeen lisättiin aina sukkaan verta) minä kiinnittelin reitin metsään punaisilla nauhoilla. Haettiin sit Hemppa ja se oli ku ei ois ikinä nähnytkään mua. Näin myös Sennin marsut <3 Lisäksi hirveen kasan erilaisia pystejä ja pokaaleja sekä ruusukkeita! Wau! Syötiin niillä ja sitten mentiin melle vastaan ottaan Wilma. Wilma oli taas super hyper innoissaan, kun näki mut, ja Hempan... :) käveltiin sinne metsään minne oltiin se jälki vedetty ja se oli maannut jonkun tunnin verran.

Ensin minä ja Wilma lähdettiin ajamaan. Nooo... Alkumatka meni suht hyvin, kun miettii kuinka vähän ollaan ylipäätänsä tehty, mutta mäen puolessa välissä kävi jotain ja tää neiti hukkas jäljen, eihän sitä sit TIETENKÄÄN ois kiinnostanut enään jatkaa ja veti vähän perseilyksän loppu jäljen. Meidän jäljestä vähän matkaa eteenpäin alkoi Hempan jälki. Se oli hieman pidempi ja ehkä haastavampikin kuin meidän, mutta aika taidokkaasti se sen veti, kun olivat kuulemman vaan kerran aikasemmin tehneet. Hemppaa tais vähän häiritä, kun mä heiluin puskassa kameran kanssa? :)

Jäljen jälkeen käveltiin meille, jossa juotettiin koirat, nappasin myös mukaan noutokapulan ja hypyn. Käveltiin kentälle ja Senni ja Hemppa käväisivät pikasesti kotonaan, jonka aikana mä tein vähän Wilman kanssa Tokoa. Palkkana toimi namit, koska en halunnut villitä sitä ankan kanssa. Se teki ihan hyvin, meidän tasoon nähdän yllätävän hyvin, jopa Sennin ja Hempan tultua häiriössä meni ihan ok, kunnes minä tyhmä otin ankan esille! No... Hetken rauhoituksen jälkeen tehtiin vielä noutoa, joka on ollut Wilmalle aina ihan, että haista sinä ja lähden menemään, mutta tällä kertaa leikitin sitä kapulalla ja viskasin niin tää nouti sen ja irrotikin käskystä! Tein muutaman toiston ja lopetin siihen, tehtiin myös kaikkea hömppää ja paikkista joka meni Hempan osalta tosi kivasti, Wilma vaan häröili. Wilma onkin Tampereella koko ens viikon nii saa nähä mitä kaikkee kivaa me keksitään ;)

Tässä muutama tarkoin valittu otos, kun kuvien siirtämisessä meni niin kauan ja netti tökki..

Kuvat (c) Senni










1 kommentti:

  1. Voi ei ! Hempsu on Liian Söpö!!! :D SÖPÖYSPUMIASTEYLITTYYY!! :')

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)