keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Agilityä Sirin kanssa

Tänään menin taas julkisilla koiratallille, tapasan mukaan bussi oli myöhässä ja kaiken kukkuraksi vielä poikkeus reitillä! :) No mutta... Lopulta pääsin tallille enkä ollut edes paljoa myöhässä. Tutustuin rataan, joka oli suht helppo, muutama takaa leikkaus vain (onneksi) :)

Muut oli ennen meitä ja me tutustuttiin Sirin kanssa sillä aikaa sivummalla. Voi että mikä kullan muru hän on! :D Ensin reenattiin rataa kahdessa pätkässä ja lopulta kokonaisena. Alku oli hiaman takkuinen, kun mammahan oli siellä sivussa, mutta kyllä se siitä, kun päästiin vauhtiin, joka kyllä kostautui pöydällä, mistä tultiin aina yli. :D Kokonaisuudessaan rata meni hyvin ja multa sujui takaa leikkaukset. Siri oli hyvin kuulolla ja irtosi oikein mallikkaasti. Loppu radan se sitten suorittikin yksinään (taisi tietää radan paremmin ku minä.) :)

Pidettiin taukoa ja tehtiin vielä keinua, joka sujui ihan ok. Itse olin taas vaan myöhässä enkä uskaltanut antaa keinun laskeutua. :) Tehtiin vielä rataa käänteis järjestyksessä ja meni loistavasti. Pöytäkin sujui tällöin paremmin, A:ll ja toiseksi viimeisellä hypyllä meinasi karata Heidin luokse, mutta muuten oikein loistavaa. Ensi viikolla tavataan taas ;)


2 kommenttia:

  1. Hienosti pärjäsit Sirin kanssa ja sait sen pysymään mukana, vaikka mä seisoskelinkin reunalla :) Laitan sulle haasteen: http://cardiwes.blogspot.fi/2013/09/koira-aiheesta-ohi-henkilokohtaisempi.html

    VastaaPoista
  2. Sulle on haaste mun blogissa -> http://timiaussie.blogspot.fi/2013/09/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)