sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

TEAM DRAUMUR-agilitaajat

Tänään treeneissä oli tarkoitus saada molemmat pojat hereille ja suorittamaan rataa kera kaiken maailman ohjauskuvioiden... Ajattelin myös päivitellä omaa tilannettani ohjauksen suhteen. Kuvioiden nimet on mulle, kuin enkun sanojen opettelua sana-selitys suomeksi :D Olen jo kehittynyt tietysti ;)

Tänään otin ensin radalle Troiluksen 22-esteinen rata johon kuului hyppyjä, putkia, pituus, muuri, keinu, kepit ja A. Kaikkine ohjauskuvioineen! Ensin tein lähdössä pysymistä ja yllätyin, kun se meni hyvin. Oltiin SDP:llä ja tällä kertaa ei ollut mtn esteiden alituksia (onneksi). :D Lähdin ja haki hyvin muurin, vaikka itse pidin vähän etäisyyttä. Putken kulma oli tosi heikko, mutta muutaman toiston jälkeen hakeutui sille hyvin. Putkesta tultaessa muurin välistäveto sujui yllättävän kepoisesti ja ihmettelemättä. A:lle tein onnistuneen Twistin ja pääsin hyvin jatkamaan hypylle, jossa tuli suurin ylläri pylläri sain tehtyä onnistuneen persjätön hypylle, josta jatkoimme jälleen kahdella välistävedolla pituudelle ja koira irtosi hyvin sieltä putkelelle ja kepeillä oli vähän alkuun sähläystä. Sain sen kuitenkin oikeaan mielentilaan ja pujottelee jo mahtavasti avokulmasta tultaessa. Kiertokulman kanssa on vielä ongelmia, mutta useimmiten kisoissa voi itse päättää (ainakin ykkösten radoilla) kummasta kulmasta koiran tuo. :) Hyvin irtosi putkelle, jonne tein takaaleikkauksen ja keinullakin sujui hyvin (välillä yritti pomppia kesken pois, mutta asia korjattu) Suurin voitto treeneissä oli onnistunut sylkkäri! Koira, joka ennen ei ymmärtänyt ohjauksen päälle mitään lukee nyt taitavasti, mutta keskittyy silti omaankin tekemiseen ja vauhtia riittää! En näe MITÄÄN syytä miksen sitä veisi 13.4 kisoihin. :D Keppien rytmi nopeutuu ja varmenee vaan hiomalla ja kokemuksella. Turha niiden takia on jäädä jankkaamaan!

Rodo teki kaikki ohjausjutut täydellisesti mistä en ollut yllättynyt niinhän se aina. Yritti keinulta hypätä väissä poies eli tein ilmeisesti jotain väärin, kun molemmat koirat reagoivat samalla tavalla. Korjasi kuitenkin välittömästi ottamalla enemmän edestä vastaan. :) Täytyy muistaa 5.4 kisoissa varmistella keinua! Vähän oli papalla löysä ja väsähkö ote, mutta edellisen päivän kuluttava liikunta selittää sen.

Molempien poikien hyppytekniikka on hyvä ja vauhtia riittää. Turhia ei enään höslätä ja lähdössä pysyminen on parantunut huomattavasti. Olen erittäin tyytyväinen molempiin. Oon saanu molemmista muokattua omaan käteen sopivat kentällä <3

Tiistaina ainakin Troiluksen kanssa tehdään tämän näköstä rataa kisanomasena reeninä mahd. myös Rodo mukaan? :) Jaa keskiviikkona sit treenit Rodolle tarjolla. Torstaina luvassa paimennusta, josta toivottavasti hyviä kuvia niin saisi banneria ensi vkolla muokkailtua. Yritän saada molemmista hyviä aksa kuvia :) See you soon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)