keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Panique ja Master Akset

"Troilus  Pakko hehkuttaa et poju teki tänään ihan 1.lk:n radan! Oppi siinä sivussa renkaan ja keppejä (yrittää) jo ihan ite pujottelee  Mun hömppä! (:"

Hahaa tunnelmia tiistailta Troiluksen jälkeisistä treeneistä. Tosiaan meni paremmin ku odotin ja koira oli oikeesti tekemässä <3 tunuu jotenki hienolta, kun on on ite alusta asti kouluttanu ton koiran aksaan! (Mitä nyt pentuna oli käyny jotain kokeilemassa) Se on niin mun käteen <3

Siitteen tänään oli Roposen vuoro yllättää... Paniikin partaalle. Riihimäellä ois niinku kisat lauantaina ja toinen päätti sit tehä tämmöset temput?? Noo höntsäihlemäänhän me vaa lähetäänki ;) tehtiin tämmöstä rataa: 




Lähdössä pysyi yllättävän kivasti, mitä ny pari kertaa testas. Renkaalla joku ihme propleema pariin kertaan, mutta onneks ei käny mitään ja meni lopussa oikein ja varmasti. Kepeillä.... Huomaa taas et on tehty vasemmalta.. Huoh... Meinas itku päästä ku ei millään. Jatkoin sitten vaa eteenpäin ja keinu oli positiivinen ylläri. Kepit vasemmalta meni yleisesti ottaen hyvin, vaikka välillä toinkin huonosta kulmasta ja pääsi livahtaa toiseen välii. Lopussa otti 'eteen' käskyn kivasti! Aika väsy oli ku pitkä pv takana. Vainu reissu (ei kuvia) ja vuorikiipeilytki.. Huh!

Näissä tunnelmissa vkl kisoihin... Tässä vie muokkaamattomia kuvia: (ja vuorikiipeily videot)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)