sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonloppu ja nolaus :P

No niin, elikkäs koulun jälkeen perjantaina kävi niinkin hassusti, että me karattiin koulusta. Pyh, asia ei näin ole kyse on vääärin käsityksestä, jonka vuoksi joudumme huomenna kai reksille ;) On ihanaa, juu.... En rupea selostamaan tapahtuminen kulkua, mutta lyhyesti sanottua: Sijainen oli vähän pöpi. No jaa, käytiin musti ja mirrissä ja meillä on mätsäreistä saatu 3-4kg RC ruokalahjakortti, jonka pääimme käyttää.... On kyllä kumma mitä kaikkea siihenkin ruokaa on tungettu, lyhyesti sanottuna se on metalliseos. No jaa, ei siitä sen enenpään oli aika laimeat pardit ja eipä muuta valvottiin myöhään LIIAN myöhään.

Mätsärit 3.11 Ylöjärvi

Mun han siis piti mennä tänne Iitun kanssa, mutta ylläys yllätys Iitulla alko perjantaina aamulla juoksut :P No mitäs siinä sitten ympäri kyliä soittelemaan, että minkä koiran vois kehään viiä. No Pojuun sitten päädyttiin ja se oli paha virhe se! Ne mäsärit oli tosi piennessä,ahtaassa, koiria täynnä olevassa parkkihallissa. Poju meni totaallisesti sekasin. No mutta juu, vaikka se hyppi,pomppi,riehu, räyhäs,ulis jne... se ei hipassukkaan ketään koiraa. Yhdessä vaiheessa mulle tultiin sanomaan, että hallitsetko sä tota koiraa? Että saat kyllä rahas takas jos päätät ettet meekkään kehään jne.. siinä aikamme siitä höpistyämme päätin vähän miettiä. No päädyin siihen tulokseen, että en Pojun kanssa kehtaa kehään mennä niinpä peruin ilmon. Tein kuulemman oikean päätöksen, harmitti kyllä kun tuli sellanen "olen luovuttaja" olo... No mikäs siinä sitten. Kyllä Poju loppua kohti rauhottu, mutta tein kyllä mielestäni kuitenkin oikean päätöksen, kun päätin olematta mennä kehään. Turha on yheksän euroa maksaa sinisestä muovin palasta tai diskauksesta. :( Iitun kanssa ois ollu niin helppoo... automaatti <3 No Pojussa nyt oli ainakin sitä kaipaamaani haastetta.... Kirppu meni hyvin ekat mätsit ja nuorten pentujen SIN 3 (koirakkoja oli 53) sieltä sai sellasen chicken chips pussin ja söden mini ruusukkeen... Namin syönti kisan neljäs eli juuri ja juuri pääsi palkinnoille, kun aika oli 8,50sekuntia, mutta sieltä voittivat 1,5kg ruokasäkin. Sitten vielä JH jossa eivät sijoittuneet. Hyvin meni niiden osalta. Mua vieläkin vähän harmittaa se Pojun käytös, mutta se oli kyllä ymmärrettäävää. Ekat sisä mätsit ja paikka täynnä koiria++ stalkaavia ihmisiä =)

Mätsärit 4.11 Turtola

Tänne en edes vaivautun Pojun kanssa, koska ensinäkään sitä ei varmaan olisi voinut viedä (sade)... Joten jätin väliin, mutta kirjotan miten Kirpulla meni heti kun saan tietää ;)

TULOSSA:

-Sunnuntaina 18.11 Nokia mätsit with Iitu, isot aikuiset ja JH (linkki ei toimi, mutta löydätte varmasti koirat.com (tapahtumat))

-sitten onkin vasta joulukuussa... niistä lisää muöhemmin,kun ei tuokaan varma^


(c) Julia I miss you automaattini <3 

(kuvia ei saatavilla :( valitettavasti....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)