sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Koiramainen launantai ja isänpäivän sunnuntai

Meillä on kuvia kyseisestä pennustakin, mutta syystä tai toisesta ne eivät suostu latautumaan :( Joten tällänen kuva sitten..
Launtaina tajusin aamulla, ettei mulla ole isänpäivä lahjaa.. Ei me oltu koulussa tehty, kun kortti... Jaiks.. No minä "fiksuna" ihmisenä keksin, että meillähän on niitä vohvelikankaita vielä, rupeanpas vähän ompelemaan :P Juu siitä kerron lisää sunnuntaina, mutta joskus yhdentoista maissa lähdimme kauppaan. Sieltä ostin kaikkea isänpäivä tarvikkeita ja sitten pika pikaa kotiin, koska kello oli jo 13.05 ja meidän pitäisi viimeistään puolelta lähteä hesaan ticoa moikkaamaan.. No kerkesimme aikataulussa ja ajomatkan jälkeen menimme Marille ja Karille jotka omistavat Ticon,Helmin ja Vilhon. Eli Vilho on Ticon ja Helmin pentu.. Oli kyllä suloinen musta pentu, sillä oli vähän valkoista vasemassa takajalassakin =) Aww... ihana siitä tulee kyllä kuulemma harmaa, mutta en menis vannomaan. Ticon ja Helmin molempien suvussa on pohja värinä musta... No kun olin aiakani pentua hellintyt joimme kahvit ja sitten taas pentua hellimään..Miten se voi olla niin pieni? :D Se on jo 1kk

Juu... Kerron tähän alkuun lyhyesti perjantaista vielä: Tosiaan meillä oli perus _koulupäivä_ paitsi, että meille oli järkätty joku Draamatyöpaja :P No aamulla ussaa,sitten se Draamatyöpaja (jtn näytelmiä?) En oo ihan varma mitä piti tehä, koska ei kiinnostanu oikeen osallistua, mutta jotain leikkejä ja näytelmiä ja stilkuvia me tehtiin x) Sitten oli äikkää ja vikana liikkaa... Voi herranjumala, kun siellä ulkona _ON_ kylmä! Aivojeni viimeisetkin rippeet jäätyy :O Se täytyy nyt vaan kestää... Me  pelattiin jalkapalloa ja minä olin kunniatehtävässä maalintolppa, koska en halunnut pelata... Meidän luokan kanssa on vähän tyhmä pelata, kun siellä on ne parhaat ja sit on ne luuserit :P Mutta juu ajattelin ensin olla selostaja, mutta lopulta päädyinkin besuni tavoin maalin tolpaksi xD Oikein mukava homma, mitä nyt tuli kylmä... =)


=) Matkamme jatkui haudoille. Kävimme iso mummun haudalla ja sitten mäntsälään papan haudalle. Mäntäsälässä kävimme myös Vekeillä.. Niillä on niin mun unelma taloa! Iso omakotitalo,talli,jossa voi pitää hevosia (nyt siellä on kanoja,mutta siellä on ollut suokki tamma)ratsastuskenttä, laidun,peltoja,ISO aidattu piha.No ei ihme, että Vekeillä onkin tällä hetkellä kolme koiraa.. Rico 7-vuotias seropi, Milo 3-vuotias seropi, Sisu alle vuoden norjalainen harmaa hirvikoira. Rico on sellanen koko musta, erään Tuikun näköinen seropi. Milo on kettu naalin väreissä. Sisu on nimensä mukainen komistus, joka oli ensinmäisissä näyttelyissään ROP pentu ja siis ihan vähän aika sitten. Koirat on silleen, että Rico on Ritun. Milo on Jennin (niiden tytön) se on käyny kerran mätseissä ja oli siellä: PUN 1 BIS 2 Ja sitten on Sisu, joka on Veken koira. Se on tosiaan ROP pentu ja sittä tulee metsästyskoira. No mutta kotiin päästyämme kello oli kymmenen joten ei muuta kun pehkuihin!

Sunnuntaina perusjutut aamupala valmiiksi, kakku, lahjat jne... Sitten taas joskus yhden paikkeilla lähdimme Kokemäelle, siellä olimme aika kauan.. söimme ja minä touhusin kissojen kanssa.. Sieltä tulimme kotiin  joskus kymmenen aikaan myös.. =)

Muuta:

Jep tuli aika pitkä postaus, mulla on paljon asiaa :D Sunnuntaina on nuo mun ja Iitun mätsit. Launtaina taas meen kattoon Twilight Aamunkoi osa.2. Muutenkin tästä viikosta tulee kiireinen, kun Iitu vien niin paljon kun vaan kerkiän (sitä voi viiä joka päivä) Se tulee meille varmaan myös viikonloppuna jaa´a.. Wilmaakin pitää keretä viemään.. No katotaan nyt koitan päivitellä tätäkin! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)