maanantai 16. helmikuuta 2015

My valentine

Ensin tähän alkuun muutama räpsy Appista ja vihdoin koulussa valmistuneesta lammaspehmolelusta;

Tiistaina Kentsun treeneissä oli kouluttamassa Outi Harju, mutta kirjoittelen niistä heti kun saan videota. Tallessa on kaikki ratapiirrokset yms. eli jos kiinnostaa kannataa huomenna/ylihuomenna tulla tsekkailemaan sitä. Torstaina käytiin hiihtämässä, mutta ei niistä sen enempää. Ei sujunut. Ensi kerralla uudella taktiikalla ;)

Viikonlopuksi lähdettiin Auraan puolisiskolleni Millalle. Mentiin perjantaina ihan tästä koto Herwoodista Onni Expressillä. Suosittelen. Olivat todella koiramyönteisiä, vain 10e JA matka kesti vain 1h 40min!!! App oli bussisa oma rauhallinen reissumiehensä. Heti nukkumaan vaa. Auraan päästyämme lähdettiin aika piakoin tallille.Sitä ennen App tapasi Millan pumit. Laten kanssa tulivat hyvin juttuun ja Upia lähinnä väistä/sano takasin jos Upi jotain närisi sille. Sitten tallille. Apphan ei iiikinä ennen ollut kopukoita nähnyt (paitsi tietty kasvattaja, mutta u know what I mean...), mutta enpä ite mitään ressaillu. Mun hyväpäinen ja mukautuvainen paimen. App näki hepot ensin etäältä tarhassa eikä kiinnittäny mitään huomiota. Kun otetiin ponit (Millan issikka Birk ja itse ratsastin shettis Jetillä) sisälle niin App tuli kauempana niistä ja kunnioitti niitä. Pian rohkaistui itsekseen tulemaan lähellekkin, kun heppoja laiteltiin. Mentiin ensin kentällä Birkillä. App vähän hätääntyi, kun Milla jäi pitämään Appia ja itse ratsastin. Kuitenkin kun Milla ratsasti no problem. Kun menin shettiksen selkään ei App välittänyt mitään. Lähdettiin maastoon ja tehtiin päälle tunnin lenkki. App meni pääasiassa meidän edellä eikä kuppi kaatunut laukoista tai muusta. Vähän yritti komentaa kun pysähdyttiin, mutta lopetti komennuksella.
Illalla App tapasi myös Pumpuli aka tappajakanin. Ei juuri välittänyt siitä. Kävi haisteleen jaa meni pois. Katteltiin sitten illalla Millsin kanssa Divergent ja Labyrintti. Sitten melkein nukkumaan.


Lauantaina aamusta tallille kera Appin ja Millan pumin Laten kanssa. Tällä kertaa lämmitiin monta tuntia. Oli väsyneet ponit, koirat ja ratsastajat tuon lenkin jälkeen. Ihan huippua. App meni jopa paremmin kuin viimeksi. Keskittyi omiin juttuihinsa, mutta oli kuulolla. Ainut mikä oli vähän ei-niin-kiva, että App kävi leikkimässä hevosten häntäjouhilla. Kommennuksesta lopetti ja onneksi oli turvalliset ratsut alla. Käytiin myös Auran ABC:llä ostamassa karkkia ja App odotteli ulkotarhassa. Yllättävän hiljaakin vielä! Illalla katseltiin Titanic ja Mamma Mia, koska klassikot... ja vedettiin lähes kilo karkkia... hehe..

Hullun kiilto silmissä...
Sunnuntaina käytiin vielä Laten ja Appin kanssa juoksemassa ja kuvailinkin niitä vähän. Milla jäikin meille sunnuntaina ja jaettuamme mainokset katsottiin LOL elokuva. Douglas Booth <3 Siitten vielä Troiluksen treenit. Oli mielenkiintonen rata. Troilus teki tosi hienosti, mutta fiilis vaisu. Sama juttu ku aina ennenkin ilmapiiri, mutta ihana että Milla oli mukana ja sai hienosti pidettyä Appin hiljaa.


Rakenne 16vkoa!
Nyt oon juuri Appin kanssa lähdössä rokotuksille. Huomenna meitä tulee valkkuun kouluttamaan Hanna Nykänen! Torstaina käydään Kentsun kanssa hiihtelemässä ja perjantaina alkaa hiiihtolomaaa <3 Vkl käydään Hannan kanssa katsomassa nuoseva Jupiter! Kasvattaja kurssin matskut tuli. Niistä vähän juttua huomenna/ylihuomenna! Toivottavasti tykkäsitte, vaikka olikin vähän mua tässä sivussa. Blogi ei ole muuttamassa suuntaansa vaan aattelin tehä tästä siskolle mielenkiintosempaa luettavaa.

1 kommentti:

  1. Teillä olikin takana sitten todella hyvä viikonloppu j App on taas kerran kasvanu. Kai siitä sitten tulee komea bortsupoika ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)