maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen valintoja

Itse vietin pääsiäisen leppoisissa merkeissä... torstaina käytiin siis Roiron kanssa reenailemassa ja mettässä lenkillä. Perjantaina taisin nukkua (: Lauantaina olikin ohjelmaa perjantain edestä! Aamulla lähdettiin Lindan ja Marleyn kanssa mätsäreihin, joihin omistajan tytär toi mulle Kentsun <3

Kentsun käytös oli ihailtavaa. Ahtaassa parkkihallissa ja koiria oli ihan reilusti toinen pystyi myös rauhoittumaan ja keskittyi muhun ja teki kaiken täysillä. Oltiin kehässä numerolla 116 ja parina oli 118 keeshond. Menimme kehään ja seisotimme koirat. Kentsu asettui nätisti ja antoi asetella hyvin. Ryhti ei ollut parhain ja tuomari tuli aika nopeasti käsittelemään. Kentsu hiaman arasteli nopeaa lähestymistä ja nojaili muhun, mutta antoi kuitenkin käsitellä ja näytti nätisti hampaat. Ravasi tosi kivasti, vaikka yhdessä kulmassa peissasikin. Toinen koira seisoi hiavahtamatta ja kipitti kivasti menemään. Yllätyksekseni pitkän seisotuksen (nyt Kentsun ryhti ja linja olivat parhaimillaan) tuomari nakkasi meille punaisen nauhan! Olin tosi ylpeä pojasta.

Sinisten kehän jälkeen kutsuttiin punaisen nauhan saaneet kehään ja otin reilusti tilaa Kentsulle. Se seisoi ihan ok. Ravattiin kahdessa erässä ja Kentsun ravi ei ollut sen parasta, se peissasi yhden kulman, mutta muuten meni hyvässä ryhdissä ja reippaalla askelella. Viimeisessä seisotus osiossa se seisoi aivan täydellisesti hyvä ryhti ja malttoi vain seistä paikallaan. Silti epv 7 sijaan saimme tällä kertaa tyytyä eli loppu tulos PUN- :)

Mätsäreiden jälkeen lähdin vielä ratsastamaan Tepolla. Selkään päätyivät myös Ada 2,5.v ja Roosa 9.v. Saimme kokea kiitolaukkaa, esteeltä väistämisen, syöttelyä ja ikimuistoisia hetkiä herran kanssa <3

Olen joutunut valitsemaan asioiden välillä, kun on tullut vähän päällekkäin buukkauksia... Ilmoittauduin myös Tampere KV:iseiin talkolijaksi molemmille pvlle ja vappuna menen talkoilemaan paimen kisoihin! :) Mahti kevät siis tulossa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)