sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Voittaja näyttelyt 2013 ja viikonloppu!

Torstaina oli aika pakata kimpsut ja kampsut, sekä lampsia junalle Sennin kera. Meillä oli ongelmia heti alussa lippujen hakemisessa ja loppujen lopuksi istutiin ylimääräinen tunti junan penkillä sähkövian takia. Mitä pienistä! Hesaan asti kuitenkin päästiin ja yövytiin mun isovanhenmmilla.

Herätys kello 6.00, nukkumaan meno meni liian myöhäiseksi ja nouseminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Siitä huolimatta saavutiin puoli yhdeksäksi messukeskukselle. Senni kipaisi pumi kehälle ja itse hain Nian tanskandoggi kehälle. Se käyttäyi tosi nätisti ennen kehää ja pitkän odottelun jälkeen sinne pääsimmekin. Olimme ainoat sinisen narttu juniorit. Nia liikkui suht hyvin ja malttoi seistäkkin ihan nätisti häsläksi ;) Tuomari selkeesti piti näkemästään, muttei SA:ta antanut "kapoisuuden" vuoksi, onhan tuo vielä tuommoinen ruipelo. He-WiJ- tittelillä varustettuna kera hyvän arvostelun jatketaan näytelmiä ja muita Nian kanssa.

Loppu päivä sujui junnukehän, ryhmäkehien, best-in-kehön ja shoppailuiden merkeissä. Päädyin lopulta ostamaan vain "bordercollie" numero kiinnityslapun. :D Oli tosi ihana päivä!

Lauantaina herätys (vasta) 7.00 ja sujui jo PALJON paremmin. ;) Heitetiin Senni messukeskukselle ja itse lähdin mummin ja ukin mukana Tampereelle Forssan kautta. Tampereella Millan isä haki mut ja mä hain vihdoin Millan lahjan postista. Nokialla näin piiiitkästä aikaa mun rakkaan rakkaan siskoseni! Sekoiltiin ja tehtiin meidän juttuja koko loppu päivä, Pumi Upia unohtamatta! ;)

Ja vielä tänään sunnuntaina vuorossa oli Millan kanssa matka shoppaileen Ideaparkkiin, jossa pidimme kunnolla hauskaa, siitä sen enempää! ;) Postaukseta löydätte kehävideon ja h(U)pi hauskaa kuva materiaalia! ;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)