tiistai 17. joulukuuta 2013

JH treenit

Eilen eli maanantaina päätin käyttää Nian junnu harkoissa, joita järjestetään silloin tällöin Hervannan M&M:ssä. Olimme nippa nappa myöhässä eli annoimme alkuun loistavan kuvan. Paikalla oli Nian lisäksi vain pikku puudeleita ja Della pumi, sekä Senni! :) Nia oli ihan into piukeena, juman tsuikkeli pehmoleluja! :D Se meinasikin alussa kuristua näyttelyhihnaansa, kun ei millään meinannut uskoa, namit oli jätetty kotiin, mikä hankaloitti tilannetta. Seisomisesta ei tullut mitään, mutta antoi ensin nätisti kouluttajan moikata. Ravi oli ihan karmeaa 0.0 koko koira meni vinossa ja kun kerran lähti matto alta toinen rupes hirveesti stressaamaan. Siinä tilassa se pelkäs sit kouluttajaakin.

Ihan näitisti odotti vieressä, vaikka meinasikin liiskata kaikki puudelit hännällään. :D Kun tuli aika vaihtaa koiria mä sain sen kouluttajan apson ja Nia tyrkättiin eräälle Emmalle.  Nia pelkäsi Emmaa ensin ihan hiirvesti ja meni aika pahaan stressiin. Emma sai sitä kuitenkin hiaman rauhoiteltua, vaikka sen seisominen ja ravi olivat aika karua katseltavaa vierestä. Säälin kovasti, koska Nia ei ollut yhtään parhaimmillaan. Uusi paikka, uudet ihmiset, uudet koirat. Kun koirat vaihdettiin takaisin Nia oli ihan, että JEE Rakastan sua Jennaseni! :* :D haha ei sille voinut olla vihainen, pieni doggi!


5 kommenttia:

  1. Kouluttajan koira oli havanna :)

    VastaaPoista
  2. Voiii eiii :D Mä en hyvällä tahdollakaan erota noita pikku turkki koiria toisistaan :D No mutta hyvä kun korjasitte, se taisi alussa sen sanoakkin, mutta mulla oli kaikki keskittyminen tossa Niassa :)

    VastaaPoista
  3. :D Voi pikku Niaa. Vai pitäskö Emmaa sääliä: :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)