keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulu Espanjan lämmössä!

Antteeksi kovasti yli viikon postaustauko. Musta tuntuu, että te ootte jo ruvennut tottumaan siihen ettei sitä tekstiä tule enään kaksi kertaa päivässä. Mutta tosiaan unohdin ihan kokonaan teille mainita, että lähdin jouluksi Espanjaan, jossa olen siis nytkin. Hupista keikkaa... :D Tulen täältä 27pv takaisin niin sitten taas kirjoitellaan.

Mutta joulu tuli ja meni. Itse vietin sen leppoisissa merkeissä. Söimme ulkona ja avasimme yhden lahjan, koska kaikki muut odottavat Suomessa. Sain tuollaisen Valencia-meikkipussin, jonka sisällä oli karkkia. Ollaan tosiaan täällä semmosessa vuokratussa huoneistossa Valenciassa. Ajettiin tänne Barcelonasta, johon siis lensimme Helsingistä. Täällä ollaan käyty eläintarhassa, lemmikki eläin kaupassa, jossa myytiin koirapentuja, koiratarhalla ja vesieläinpuistossa. Kuvat on kamerassa niin ne voin ladata koneelle vasta Suomeen päästyään, mutta lemmikkieläinkaupasta saate postausta tämän päivän aikana!

Voisin oikeastaan pistää tulevat postaukset teille vähän selvemmin:

-Lemmikkieläinkauppa Valenciassa
-Eläintarha Valenciassa (kuvapostaus)
-Vesieläinpuisto Valenciassa (kuvapostaus)
-Koiratarha Valenciassa (+katukoirat)
-Mitä on tapahtunut v.2013 ja tavoitteet v.2014
-Joululahjat :)

ALKUVUODELLE MYÖS MAHDOLLISTA KILPAILUA, aihetta kommentteihin! :)

Ja harrastusrintamalla kuuluu sellaista, että treenit mahd. 1.1 ja agility kisat 11.1 :) Avain asia on lähtenyt niin paljon eteenpäin, että hakemus puoltoineen on lähetetty ja päätös sen myöntämisestä tulee tammikuun kokouksen jälkeen. :) Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin tammikuussa olen Sennin kanssa avaimenomistaja! Koira-asia on edistynyt myös koiratarhana jälkeen ;)

ps.Muokkaan ulkoasun kotona! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)