maanantai 22. heinäkuuta 2013

Tylsyyden huippu on valloitettu!

Heipati hei! Enpä oo taas vähään aikaan saanu kirjoitettua :( Sorry... Mutta oltiin tosiaan viikko ruokkeella ja reissua ei voi oikein sanoin kuvailla hmm... se oli....mielenkiintoinen :D Mutta tosiaan parasta oli ratsastuksen: maanantaina oltiin 2h ihan reipas maasto Huginin kanssa (perus),perjantaina oli sitten 1,5h maasto reipas sekin Jhollurilla x) Sillä en ookkaan vähään aikaan mennyt... Lauantaiksikin vielä päätettiin varata ja juu sekin 1,5h Jhollurilla :) Noo.. oonpahan taas menny vaihteen vuoksi Jopellakin ;) Hauskaa oli ja hyvä porukka =) Tico,Helmiä ja Vilhoa+muuta porukkaa oli kiva taas nähdä,pennelistä kasvamassa kunnon koiruus!

Tänään maanantaina haettiin Mortti-kisuseni hoidosta ja sen kanssa on sitten päivää vietetty, se muisti mut <3 rakaistan tuota nyt sohvalla nukkuvaa pientä tiikeriä! Lähdetään sitten lauantaina Pärnyyseen Viroon ja saatetaan poiketa myös Latviassa, eläimetön reissu tosin :(

Mitäs muuta? No...kisa stressiä on ilmassa, lähinnä treenin suhteen :D Niin tiukka aikataulu! Onneksi Roponen on niin taitava ;) Saa nähä pääsenkö kattomaan Wilman näyttelyitäkään, Millallekkaan en ehkä pääse :P Kesäloma on liian lyhyt! Noo... mietiskelen tässä pääni puhki aikatauluja, enköhän mä jotain keksi ;D Hahaa...perus minä.

(Kuvia tulossa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)