sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Reisjärven Gepetto's

No niin nyt on tullut taukoa kirjoitukseen :) takana on kuitenkin nyt lomareissuja ja viimeisimpänä viikon reissu Reisjärvellä, vuokramökissä,josta kotiuduimme tänään. Sitä suurempia kertomatta lyhyt selostus ja PALJON kuvia ;)

Tosiian ajettiin perheen kanssa sinne 5h ja ihan kiva mökki olikin. Saavuttiin sinne siis sunnuntaina. Julia ja Chico tuli sunnuntaina myöhemmin junalla perässä. Chico on siis kuvissa esiintyvä kultsi. Päivät kuluivat mun osalta suurin piirtein näin:aamulenkki,pitkä lenkki,ilta lenkki+treenit ja pissatukset. Eli lenkitin Chicoa koko viikon :) Treenettiin tokoa ja näyttely juttuja,koska Chicoa pitäisi käyttää näyttelyissä. Mielenvirkistyksesksi myös etsintöjä ja uitiin tosi paljon! ;)

Torstaina aamulla Ari huusi, että Tico juoksee meidän mökin pihassa. No minä järkyttyneenä heti katsomaan :D Ei ollut Tico, vaan Iida. Keskikokoinen aprikoosi villakoira narttu. Joka oli karannut naapureilta. ;) No palautin sen ja hämmästys oli suuri,kun juteltiin ja selvisi,että Iidahan on Gepettoksen kennelistä! Ticon kennelistä ;) Lauralta... Oli juuri tehnyt pennut sinne helmikuussa. Asuukin suhtlähellä Ticon nykyistä kotia ;)

Siitä sitten minä ja Roosa (sekä Ada) saatiin toinenkin lenkki/treeni kaveri. Tehtiin siis kaksi lenkkiä päivässä Iidan kanssa ja kaksi lyhyttä treeniä. Tehtiin agilityn alkeita. Patistelin Iidan omistajia myös agilitykurssille ;) Iidalla oli selvästi lahjoja, ei me siis muuta,kun treenattiin hyppyä melkein maassa makaavilla kevyillä kepeillä ja rikkimenneellä fiskarsin haravalla. No aika hyvin sovellettu kuitenkin.  Erityisen ihastunut Iidaan oli meidän Adamme ;) annetaan kuvien kertoa loput...

Lisää kuvateksti
































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)