keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Huii mikä hyppy!

Haha oltiin eilen Wilmuskan ja Minnan kanssa hallilla! Wilma on taas näkynyt juoksumerkkejä :) Onhan se jo 1.v 3kk! Mutta eiköhän mennä suoraan asiaan...

Minna haki mut 15.30, tai oikeastaan ajoi ohi...mä olin mennyt tien varteen yllätykseski vastaan ja näin kun Minnan auto tuli ja rupesin heiluttelemaan käsiä. No mitä tekee Minna...ajaa ohi! Soitin Minnalle ja se vaan nauro, mutta palasi hakemaan mut kuitenkin, sitten ajettiin hallille. Siellä meidän kentällä oli kamalasti porukkaa...kisat oli (taas) siirretty viimetinkaan hallille, mutta ei mitään mentiin toiselle kentälle, jotta ne vois jo tehdä toista rataa. Aluksi tein meille radan. Se oli suht helppo:

Hyppy
Putki (kaarella)
Hyppy
Hyppy
Muuri
Putki (täys kaari A:n ali)
A-este
Hyppy
Pituus

Eriskeen tehtiin siis pujottelua (ilman verkkoa),puomia ja vähän keinua. Tehtiin siis kaikkea muuta,paitsi pussia jota siihen hätään ei siinä ollut. Radan Wilma suoritti joka kerta loistavasti. Muistettiin pitää paljon taukoa ja lopetettiin jo 16.35 eli treenatiin yhteensä sellanen 25min pätkissä. Kepit meni uskomattoman loistavasti, sillä ollaan sen ekan kerran jälkeen tehty niitä vain verkoilla, joista toi hyppii yli! No Wilma tietää idean eikä edes huomannut verkkojen puutumista, mitä nyt vähän hitaanpaa meni,kun normaalisti ;)

 Puomikin sujui hyvin, yritti välillä hypätä pois päädystä,mutta muuten...keinua oli tänään mahtava!Ensin se itse meni siihen ja pitelin varmuuden vuoksi kiinni,kun se seisois siinä ja Minna laski keinun alas. Tehtiin näin vielä kaksi kertaa ja sitten päätettiin lopettaa eikä huomattu,kun keinu räsähti alas ja Wilma hyppäs metrin päähen (ei kauemmaksi,edistystä.) Sain Wilman käymään kaksi kertaa hakemassa ankan keinun alkupäästä ;)

Treenit olivat onnistuneet,vaikka tällä kertaa esteitä mentiin vain lelun voimin,kun namit ei kelvannut.. Kuuma oli ja annettiin vuoroin juotavaa ja vuoroin käytettiin pissalla ja annettiin Wilman levätä. Lopetettiinkin tarpeeksi aikaisin ja nuo pääsivät tekemään rataa :)


Treenien jälkeen sitten lähettiin uimaan Kaukajärvelle. Oli se aika hakemista ja ensin mentiinkin väärään paikkaan (hyvä minä!) Mutta Wilma sai siinä jäähdyttely lenkin ja kun löydettiin ranta Wilma pääsi uimaan! Ei Wilma vielä mikään vesipeto ole,mutta possun/ankan perässä menee jos ei heitä liian syvälle ja kahlailee. Minna heitti mut kotiin ja Ada anto Wilmalla nami ja sanoi "istu","tassu",sekä rapsutteli. Tänään kans treenit ja lähen Saran kanssa koiranpäiviä varastolle!

(KUVIA TULOSSA,oikeasti!) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)