sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Tylsää ja turhaakin...

Hei!

Blogia en ole nyt päivitellyt monesta syystä, sillä ensinäkin olemme olleet reissun päällä ja mitään todella kiinnostavaa ei juuri ole tapahtunut... No tässä nyt semmoista mitä on kuitenkin tapahtunut :)

TO-PE

Lähdettiin ajamaan Kokemäeltä sen jälkeen tietenkin, kun iskä oli hakenut mut ja Juuson TRE:ltä. No kiva oli autossa istua reilu tunnin matka kahden pierupetterin,Lotan,iskän ja Sarin kanssa. Siinä oli hermot kovilla vähän jokaisella. Kävimme matkalla hesessä <3 Kun lopulta monen mutkan jälkeen pääsimme laivaan ihmiset alkoivat tietenkin heti ryypätä =) Me lähettiin aika samantien TAX FREEhen ja sieltä osteltiin jotain pientä, mä ostin limun ja sellasta jännää karkkia... Lotta ja Nikkekin osti jotain ja Juuso oli häipynyt johonkin kaverinsa Arin kanssa :P No alkuillasta me vaan mentiin ympäri laivaa ja loppuiltaan kohden meno lähti ryöstäytyyn käsistä! Ihmiset oli vähän kännissä :3 Jep, voitte vaan arvailla mitä kaikkea tapahtui. No meidät käskettiin hyttiin nukkumaan joskus 2.30 ja mentiinkin aika nopeesti nukkumaan. Yhden tapauksen voin kertoa: Minä ja Lotta oltiin matkalla meidän hyttiin ja sitten siinä oli joku neljän hengen känniporukka ja ne huuteli "Mis meijän tupa o?" Sit ne kysy multa, että missä tupa 5501 on? Mä näytin sormillani että jossain tuolla en kattonu itekkään sinne ja niillä oli sellanen liinojen kuljetus kärry, jonka ne sit jätti siihen ja lähti ettimään tupaansa. No me käveltiin siihen liinakärryn luo ja se oli juuri siinä 5501 hytin kohdalla ja vähän nauratti, kun ne oli sitten lähteny sinne minne olin osottanut juuri kun oli oman hyttinsä kohdalla :D Mutta minkäs teet... Mä oon tosi pahoillani :') Aamulla herättiin aikasin klo:7 buffetttin syömään aamupalaa, jippii neljän tunnin yöunet! No oli se silti sen arvoista, ihanaa aamupalaa <333 Käytiin joskus ilta-päivällä TAX FREEssä ja ostettiin matka muistoja... Ite ostin karkkia ja sellasia super ihania oreoita ja koiran matkajuomapullon joka oli puolet halvempi kuin maissa! Sitten ostin sellasen jännän koira patsaan :) Sit buffettiin jossa tehtiin kiva jekku Sarille pistettiin sen punaviinin semmonen pilailu tabletti ja sen ilme oli kyllä näkemisen arvoinen! "Onks joku laittanu tähän vissyä tai jotain" No mekin maistettiin sitä ja se oli oikeesti pahaa :P

LA

Kävin Porissa Lotan ja sen kaverin Iitun kanssa =) Ostettiin kaikkee kivaa ja oli muutenkin tosi hauskaa, kun kerrankin pitkästä aikaa oli hauskaa seuraa!

SU

Käytiin Sarin serkun synttäreillä vai tädin? Emmä tiiä :)

MA

Yritän ilmoittaa Wilmaa TAMSK:in järjestäämiin agility kurssi karsintoihin, mutta lomaketta vaan ei näy?!


Muuta:

Olen menossa 9.5 Paimentamaan Kaislan ja Frodon kanssa!
13.4 Ratsasrus juttu 100% varma ft. Milla ja Birk
7.4 mätsärit ft.Roosa ja Wilma

Voi ei Iitua,Indiä ja Hippua on kova ikävä :'(

4 kommenttia:

  1. One thing missing ! HEPPAMESSUT! :)

    VastaaPoista
  2. One thing missing! HEPPAMESSUT! ;)
    Hei vähän kiva et pääset paimentaa ... So epistä !
    Upinkin kanssa ois kiva käydä..

    - Milla

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)