tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tadaa!

Voi, että tänään varasin oikein kunnolla aikaa ja päätin muttaa koko blogin! Aika hyvin onnistui muuttaminen, mutta silti en ainakaan itse ole tyytyväinen lopputulokseen :-/  Kuvia ei millään onnistunut ladata koneelle ja tämänkin aikaan saamiseksi olen nyt vengslannut pari tuntia :) Mutta jaa, ei tässä oo parempaakaan tekemistä =) Olen päättänyt kehittää blogiani parempaan suuntaa mm....

-Keskityn paremmin kirjoitusvirheisiin
-Lisäilen enemmän kuvia
(Yritän toki saada ladattua ne ensin koneelle mm.Iitusta,Wilmasta,Hipusta ja Indistä olisi kuvia tulossa!)
-Vaihtelen banneria ja teemoja ja teetän ainakin yhden kyselyn
-Yritän väsätä kilpailun heti, kun saan 10 lukijaa täyteen!
-Uhraan entistä enemmän aikaa koko blogin pyörittämiselle

Toivottavasti näiden avulla^^Blogini kehittyy parempaan suuntaa, mutta jos joku ystävällinen ihminen haluu auttaa voisi kertoa minullekkin miten noita huippu bannereita tehdään ja missä? Esim. Mirella :3

Ja tästä päivästä:

Kävin koulun jälkeen Kaislalla <3 Eka kattelin hiiriä ja oli kyllä vaikea päättää minkä haluaisin :) kaikki oli aivan ihania. (Olen siis näillä näkymin saamassa hiiriä...) No valitettavasti jäljellä oli vain uroksi, mutta rakastuin musta valkoiseen posettajaan! Aww... No kotona äiti kuitenkin ilmoitti, että ei uroksia :( Noo... Kaislan seuraavaa poikuetta odottamaan vaan =) Vein myös Frodon pihalle ja kokeiltiin alon-liikkeitä. WAU, kerrankin koira joka oikeasti osaa seurata! Ei edistä, ei pompi ja seuraa kontaktilla ja innoissaan! Kaisla, sä oot super <333 Huomenna reenit Frodon kaa Herhaulla :D Odotan innolla! Kaisla ottaa rescue-Sannin :))) 20.4 siis kauan odotetut möllit TRE:llä ja minä menen luokan ekana, Kaisla kolmantena, JIPPII!


Ollaan Minnan kanssa päätetty, että ilmotan Wilman 1.4 agilityn alkeiskurssin karsintoihin (TAMSKin) Karsinnathan on 20.4 klo:14-> että onneksi kerkeän sekä mölleihin, että karsintoihin. Mähän siis ajattelin nyt lähipäivinä liittyä TAMSKin jäseneksi ;) Ja jos päästään mukaan treenikertoja on 10kpl ja mahd. yksi luento ja ne alkaa toukokuun alussa! Ja mikä ei musta ole reilua Minna maksaa koko 80e kurssin jos päästään mukaan!! :3

Tämmösen tein pizapilla aikani kuluksi :)

7 kommenttia:

  1. Ja minun rakas Milla siskonen voisi kans littyä lukijaksi, jota on kauan luvannut tehdä :D

    VastaaPoista
  2. Ja tosiaan kommentin kirjotettuaanhan ei tosiaan enään tarvitse näpytellä sanaa ja numeroita eikä kommentit silti ole valvottuja, sillä haluan mahd. paljon kommenttia! :)

    VastaaPoista
  3. Spämmään tän ihan ite täyteen :3 Mutta tosiaan lisätty vielä tuo kysely, joku daily puppy ja kalenteri, you welcome!

    VastaaPoista
  4. Joo tota, ole hyvä vaan että näytin sulle mistä tätä blogia muokataan ja kiitos että vaivauduit kiittämään etkä vaan tullut tänne kirjottelemaan ja leveilemään niinkun tietäisit kaikesta kaiken. :) Ja EI, en puhu pelkästä ulkoasusta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni kiitin sinua jo koulussa toki olisin sen voinut vielä lisätä tuonne :)

      Pidän tuota sarkamina "ja kiitos, että vaivauduit kiittämään etkä vaan tullut tänne kirjoittelemaan ja leveilemään niinkun tietäisit kaikesta kaiken."

      Leveiyä voisit vähän meikäläisellekkin avata? :)
      Sinä se aina onnistut näkemään kaikesta positiivista ja olet muutenkin hirveän positiivinen ihminen I love U to! <33

      No mistäs sitten, sitäkin voisi mulle vähän avata??? =)

      Ja ethän sä edes lue tätä blogia! Siis virallisesti... Et ole edes blogia tai ainakaan MINÄ en näe sinua tuossa lukijat kohdalla? Jännää on elämä juu... :D Eli aika turhaan oisin sua kiittäny, kun et sä edes ois nähny sitä kun et lue tätä :)

      Poista
    2. Hmm, meinasinpa sanoa jotain jonka jätän sittenkin sanomatta. :D Illan naurut, ei mulla muuta :) Taidan jättää tosiaan tän kommentin, kun otat aina mun kommenteista nokkiis (no toki muidenkin, et muuten selittänyt mikä siinä NGHG:n kommentissa oli kyseenalaistamista). Joten bye. :) Ai niin, ja kannattaa vaikka pistää joku "luetko blogiani anonyyminä" kysely, katos kun kaikki ei halua blogiluettelostaan kilometrinmittasta, vinkvink! ;)

      Poista
  5. Noloa! Olen NIIN kauan aikaa lukenut tätä mutta en liittynyt lukiaksi! ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)