torstai 20. joulukuuta 2012

Tälläset ihmiset sapettaa...

Siis ihan tosi!? Mä oon niin toivonu etten joutuis näkee tällästä mitä tänäänkin taas näin. Odottelin bussia ja tien toisella puolella kävelee mies (tuntomerkit: valkonen parta,"armeija tyyli" ja sellanen juopon joulupukin näkönen) jolla on staffin pentu. Ensin vilkasin vaan niitä, mutta sitten se pentu vetäs vähän ja se mies potkas sitä täysiä kengällä kuulu vaan TUPMS! No tämä sama toistu ainakin kolme kertaa ja pentu oli ihan peloissaan. Häntä koipien välissä ja korvat luimussa, jalat täristen. No minä meinasin huutaa, että älä vittu potki sitä koiraas, mutta en uskaltanut, koska oli sen verran pelottava mies ja siinä yksikseni seison niin ois voinu tapahtua, vaikka mitä jos oisin huutanu, mutta nyt ihan yleisesti sitten...






Mua ärsyttää ihmiset, jotka purkaa agressionsa ja turhautumisensa koiraan. Väkivalta ei ole ratkaisu mihinkään! Ei se koira opi nätisti kävelemään jos sitä potkii, repii remmistä tai lyö. Ei, täytyy olla kärsivällisyyttä. Ja kokemuksesta voin kertoa, että remmikäyös koulutus vie aikaa. En suosittele hätäisille tai hermottomille ihmisille! Koirat on eläimiä ei mitään nyrkkeily säkkejä tai leluja joita voi kohdella miten sattuu! Ensi kerralla, kun näen jonkun tekevän noin tai muuten niin, että koiraan sattuu niin sanon kyllä asiasta. Kenenkään koiran ei tarvitse joutua kokemaan tuollaista!



Ja jos ei muita keinoja koiran kouluttamiseen tiedä niin koirakoulusta saa hyviä vinkkejä ;) Enkä nyt tahdo syyllistää ketään vaan saada ajattelemaan ja muuttamaan tapansa. Ei kenenkään, joka aidosti välittää koirista uskoisi tekevän noin. Ja tuskin kukaan koiraa ottaa jos ei niistä välitä?! Paitsi joku pentutehtailija tai psyköpaatti, asiat erikseen..Ja jos tälläistä näet tapahtuvan ei muuta kun eläinsuojeluilmoitusta tekemään, ettei koira joudu kärsimään sellaisesta kohtelusta.... Aamen! JOKAISELLA KOIRALLA ON OIKEUS ONNEEN!

Älä anna koirien kärsiä!


http://commarocky.blogspot.fi/2012/10/hienosti-hihnassa-osa-1.html
 

2 kommenttia:

  1. Just niin ! Mikä oli potkun kovuus? Ymmärrän jos vaikkakoiran jalka on hihnan päällä ja sitten jalalla koskettaa koiran tassua jotta se siirtää sitä!Mutta toi ! Ei hemmetti! En itse oo kauheesti noit todistanumut silti!

    VastaaPoista
  2. Täysiä potkas, vähän niinku joku vetäis sua turpaan samaalla mitalla ;( Onhan tää kurjaa ja asialle on tehtävä jotain! Mutta on masentavaa, että tällänen 12-vuotias tyttö ei voi tehdä asialle mitään.. :P

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)