tiistai 25. joulukuuta 2012

Hallilla

Joo me käytiin Iitun ja Roosan kanssa tosiaan sunnutaina agility hallilla, mutta en ehtiny vääntään postausta sillon niin teen sen sit nyt!

Lähdettiin tosiaan hallille ja saavuttiin sinne varttia ennen viittä. Käytiin reipas lenkki lämmittelyksi. Sitten kentälle... Meillä oli Best in kenttä, kun tosiaan Sportdogparkilla oltiin. No aluksi laitoin rimat 35cm. Kävin radan pari kertaa läpi ja sitten aloittelin. Tämän aikana Roosa puhaasi Iitun kanssa kaikenlaista temppuilua sun muuta...  Tälläinen rata meillä: hyppy,hyppy,hyppy,putki,hyppy,puomi, putki,hyppy,hyppy,putki ja hyppy. Aloitettiin ja Iiitu menee tosi nopeesti hypyt, mutta putkien kaa on pientä ongelmaa. Putkeen pitää heittää nami, jotta Iitun tulee ulos ja edes menee sinne, mutta aika ripeästi sekin sujuu mitä nyt pientä alkukankeutta :D Puomi on Iitulla hallussa myös ja muutahan ei meidän möllirataamme kuulukkaan. Kokeilimme myös muita, mutta keskityimme tuohon rataan.^ Huomenna tosiaan kisat *jännittää*... Mut joo meillä oli kivaa hallilla sitten muihin aiheisiin:

Sain tosiaan eilen (taas) lisää lahjoja. Äiti ja Ari teki tosi ilkeen tempun. Ne käski meidät muut yläkertaan ja sitten takas alas ja kaikille oli yks lahja. Kuului pettynyt huokaisu, kun kaikille tuli sama TVmix karkki laatikko. No sitten käskettiin hakeen puita takkaan. No siellä kodinhoitohuoneessa oli MONTA iso pussia, jotka oli täynnä lahjoja. No sitten jaettiin ja avattiin! Mun äitiltä lahja saalis oli:

-2x finlaysonin koirapyyhettä
-pihakoirakalenteri 2013
-musta säkkituoli
-treeniliivi (agility berra)
-scheleish hevosia yms...
-lahjakortteja
-pari kirjaa
-karkkia

Huomisen kisoista lisää sitten huomenna moikka! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)