maanantai 24. syyskuuta 2012

Suprise!

Okei elikkäs eilen illalla sain kuulla iskältä kivan pienen yllätyksen....
Tico, elikkäs se meijän entinen koira ja Helmi, joka on Ticon omistajan toinen kääpiövillakoira saavat pentuja!

Helmillähän oli siis juoksut vähän aika sitten ja ilmeisesti Tico oli sitten jossain välissä päässy astumaan.. :O Mutta juu villakoira vauvoja on tulossa... Tarkkaa ajan kohtaa ei tiietä, koska ei tiietä koska Helmi tuli tiineeks. Mutta tää selvis, kun niiden omistaja Mari käytti Helmin eläinlääkärissä. Aika yllätys? Jos en ois vakaasti päättänyt,että seuraava koira jonka otan on sakemanni haluisin yhen niistä pennuista..Tai haluun nytkin mutta jaa... Mä pääsen sitten pentuvahdiks kun ne syntyy. Ja autan niitä valitsemaan hyvän kodin niille pennuille. Niitä tulee kuulemman ainakin kolme! Voi Helmi raukkaa! Mutta juu onnea vaan Tico, tulevalle iskälle ja Helmi, tulevalle mammalle!

Ticohan on siis tehny kahet pennut ennen tätä ja Helmi ei oo yhtiäkään. Helmi on jo seittämän vuotias ja Ticokin täyttää seittämän nyt ens kuussa... Mutta vahinko pennut eikä Mari haluu keskeyttääkkään tiineyttä. Onhan se mukava taas pitkästä aikaan nähän kääpiövillakoiran pentuja!
Minkäköhän värisiä niistä tulee? Tico on aprikoosi ja Helmi harmaa.. Voi että, nyt tuli sellanen fiilis et haluun yhen mutta... katotaan nyt.. Mari kyllä sano et vois myydä mulle erikoishinnalla :D
Tico <3
(c)julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)