lauantai 17. toukokuuta 2014

Hierontapv 17.5

Alkuun kiitos Tampereen koirahieroja koululle! Noin pienellä rahalla (5e) sai koko päivän kesävän informaatio pläjäyksen. Kokonaisuudessaan luento/käytännön osuus olivat hyviä, myös joitain itselle uusia asioita tuli esille. Sain myös vastaukset kaikkiin kysymyksiini. :)

Jotenkin keskittyminen pelkästään kuuntelua (eritoten jos toinen luki suoraan paperista) vaativissa hetkissä oli mulle jotenkin tosi haastavaa tänään. Ajatus jotenkin karkaili koko ajan ja yks hääräs jaloisssa jajaja... Myös lähipäivien tapahtumat vaivasi ja näin ollen usein puhutut asiat menivätkin ihan ohi, kiitos siis tiivistetystä mukaan saatavasta moniste nipusta. Niin ja tarjoilut oli kohdillaa ;)

Käytännön osuuksissa ei oikeastaan tullut mitään uutta. Rodo todettiin hyväkuntoiseksi, lihaksikkaaksi ja terve rakenteiseksi. Sen liikkeitä kehuttiin taas ja näytettiin pari kotona tehtävää liikettä ja harjotetta. :) Silti mulle jäi jotenkin kurja mieli koko reissusta ja teki vaan mieli kaivautua peiton alle sillai en tuu ikinä ulos täältä... eikä mikään ees varsinaisesti menny pieleen. Ja köyhästi on kuviakin...



Röiröi <3

Do you have any food for me? plz...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)