sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Erittäin kiireinen viikko...

En ole hirveesti kirjoittanut, kun olen ollut niin laiska kuvaamaan ja itsestä ainakin kuvattomat postaukset ovat _tylsiä_. Olin viikonlopun (3.-4.5) talkoilemassa Tampere KV:ssa! Sain suoritettua nyt koko vuoden talkoot :) Oli ihan kivaa, hyviä keskusteluja. Lauantaina lainasin Kennyn junnuihin Mirellalle PM:n ja yhdelle toiselle tytölle normiin. Senni oli mun kanssa sitten sunnuntaina.
Sunnuntaina sain myös tietää, että Wilma viedään piikille maanantaina. (kirjoitan myöhemmin muistopostausta, nyt tuntuu etten kykene...)

Kävin ennalta sovituissa aksa treeneissä Kentsun ja Troiluksen kanssa. Kennyllä meni hyvin, mutta Troilus oli tosi väsynyt vkl rasitteista. Loppu päivä meni Wilmaa surressa...

Tiistaina kaikki kääntyi paremmaksi, kun läksimme paimeneen! Ensin teimme kolmella uuhella ja yhdelle karitsalla peruskuljetusta, pysäytyksiä ja hakukaaren alkuja. Sen jälkeen loppu lampolalla (n.30 lammasta) samoja asioita. Troilus pärjäsi kuulemma ihan hyvin, pyrin pistään teille videota! :)
Torstaina läksin Korsoon isovanhemmilleni ja sille tielle jäin. Olen viettänyt viikonlopun leppoisasti mökillä MM-lätkä huumassa...
Tänään eli sunnuntaina täytinkin 14-vuotta! Whippiii.. Tänään olis tarkotus keskustella yhdestä pennelistä äitin kanssa lisää, toivottakaa onnea! ;)

Troiluksella raksuttaa ;)

näin majjavaan :D
KUVIA UKIN KAMERASTA:

Väinö kisha <3 R.I.P

Ticho oppi kunnioittaa Wäinöä jo pentuna :D

miinun pojka Romeo :)

Veljekset kuin ilvekset :D

Tico uimassa

Heist on paljo yhteiskuvii :)

Rauno <3

Rodon kisahuolto tiimi :D

Hä heittäyty hellittäväks :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)